Diyet & Beslenme 76 kiloyum zayıflamak istiyorum, hangi ameliyat yapılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Göbeğim var yanlarım var bacaklarım kalın beni rahatsız ediyor Onları aldırmak için ne ameliyat gerekiyor 22 yaşındayım 76 kiloyum boy 1.59 Güncellemeler+1 yıl Hangi işlem yapılır 76 kiloyum zayıflamak istiyorum, hangi ameliyat yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 357 cevap paylaştı. Sakın !!Diyetisyen desteği almadan böyle toplara girmeEn basiti Aspirin insanların çoğunda ağrı giderirken bazısında mide kanaması yapıyor. İyi düşün o bakımdan 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Amelyaf flan yapma doğal yollarla zayıflamayı dene.Göbek kısmı eridi mi oda yeter basen ve bacakların kalın olması daha güzel bence. 0 0 Yorumla
osmangumus27 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ya boş ver bırak ameliyatı ekmek ile şekeri kıs verirsin zamanla evleneceğim kızda kilolu ama ben onun yeşil gözlerine vuruldum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sakın !!
Diyetisyen desteği almadan böyle toplara girme
En basiti Aspirin insanların çoğunda ağrı giderirken bazısında mide kanaması yapıyor. İyi düşün o bakımdan
Amelyaf flan yapma doğal yollarla zayıflamayı dene.
Göbek kısmı eridi mi oda yeter basen ve bacakların kalın olması daha güzel bence.
Ya boş ver bırak ameliyatı ekmek ile şekeri kıs verirsin zamanla evleneceğim kızda kilolu ama ben onun yeşil gözlerine vuruldum.
Önce ağzını tut. Gece yeme
Ameliyat olmana gerek yok 1 ay şu diyeti yap 50 ye dusersin
76 fazla bi kilo degil bence.
Bisi olmqs