Boy 2.33 var boyum uzun uzunum da kilom fazla 320 kiloyum lise mezunuyum lise zamanları 220 kiloydum 298 kilo mezun oldum lise bittikten 1 yıl sonra ise 320 kiloyu gördüm dalga geçmeyin ciddiyim işsizim hiç arkadaşım da yok zayıflasam deri sarkması bence olur kaç deri ameliyatı olmalıyım peki 1 tanemi 4-5 tanemi türkiyede benden kilolu varmıdır sizce yaş daha 19
Böyle olma sebebim bence genetik annem 2 metre 198 kilo babamda 1.98 boy 220 kilo bende 2.33 boy 320 kilo bir ucube oldum bedenimi sevmiyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence ameliyatla falan uğraşmamalısın sonrasında sıkıntı çıkabilir benim önereceğim şey insanlar için değil kendin için kilo vermen spora başlayabilirsin farklı aktiviteler yapabilirsin en önemlisi kendini kabullenmeli ve sevmeye başlayabilirsin
Kilo verince deri sarkması oluyor bunu bilmen lazım deri ameliyatı olucam ben
haklısın ama bunu sporla desteklersen ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsen belki bu sorunun önüne geçebilirsin inan bende çok bilmiyorum ben 20 kilo verdim fakat bende öyle bir şey olmadı sen daha fazla vereceğin için bilmiyorum
Bende olur ben 150 kilo vermek hedefim 170 kilo olmak zaten genetik bir üstünlük var bende 2.33 boy var 170 olsam kas yapsam birde süper olur
anladım o zaman ameliyat için doktorunu iyi araştırmanı öneririm
Troll mü bu soru troll değilse özele gel
Trol değilim diye yazdım az önce
Bende 327cm 730 kiloyum kral kilo veremiyorum
Biraz fazlan var işte
kral sen kafana sık
Neden
Kiloluyum diye niye kafama * saçmalama 500 kilo insanlar var 50-60 kilo versem düzelirim iyleşirim ya da 100 kilo versem gayet iyi olurum