Selam arkadaşlar 115 kiloyla girdim ameliyata 1 ay oldu 16 kilo vermişim. Sabah 1 kücük tost ekmeği üzerine az yağlı peynir öglen çorba aksam salata yiyorum. Kaç kiloya düşerim? Boyum 163
Mide küçültme ameliyatı oldum, kaç kiloya düşerim?
Ne kadar kalori yaktığını bilmeden bunun cevabı verilemez ki.
Kilon bir süre daha düşmeye devam edecektir eski haline göre operasyonel bir değişiklik olduğu için. Fakat bu bir yerde bitecek. Çünkü sadece diyet ile bir yere kadar zayıflayabilirsin.
Kalori fazlası vermeye başladığında yine alacaksın. O yüzden bunları ayarlamaya odaklan, yoksa ameliyatla verdiğin kiloları zamanla yine alırsın. Yaşam şeklini değiştirmen gerekiyor, bu başlangıcı iyi kullan.
Sende bu mide varken dusmezsin , cikarsin, aliskanlik haline getirmissin yemegi, ben 60 kiloyum , sifir yag var vucudumda ,183 boyundayim, kilo alamiyorum, almak icin cabalamiyorum, zayiflamak istiyorsan bir seylerden feragat edeceksin, soylediklerini ben bile yemiyorum, kafan da normal kildigin seyler sadece sana gore normal anla.
Zayif olmak bir kusur degil ki, uzunum ve zayifim , sadece kas kutlesine sahibim, tuz ve sekeri cok cok az kullanirim, en son ne zamn kullandigjmi bile hatirlamiyorum, sek yasamak en iyisi , abur cubur tuketmiyorum, alkolve sigara kullanmiyorum, hicbir sey asiriya kacmamaya calisiyorum, zayiflamak isteyen zayiflar, kilo almak isteyen alir, gun icinde tempolu 5 6 kilometre yurumek guzeldir, dene bence