Sağlık konusunda 318 cevap paylaştı. Bu tarifim GUT hastalığı olanlara, Göbeği olanlar, Kolesterolü olanlara... Hasta olan ve şifâ bulan AKTAR olan yıllarca tanıdığım bir abinin tavsiyesidir.
Bir adet Elma, Bir adet Limon ve Bir tutam da Maydanoz.
İki litre suya Elmaları kabuklarını soyarak hem kabuklarını hem de dilim dilim şeklinde suya atın. Limonu salam gibi dilim dilim kesip suya ekleyin kaynatın. Kısık ateşte 5-10 dakika kadar daha kaynasın ve altını kapatın.
Ocağı kapatın ve Kaynamış suya Maydanozları sapları ile ekleyin. 10 dakika demlensin. Bunu gün içinde bitirin ve her gün yapın. Bir ay devam edin.
Burada önemli olan Maydanozlar kaynatılmadan suya eklenmesidir.
Bu kür çok fazla ödem attırır ve o yüzden de vücuttaki suyu da atar. O yüzden Ekstra SU için.
Birde Hibiskus Bitki Çayı. İçinde çok fazla DEMİR olduğundan vücuttaki yağların hızlıca yakılımını sağlar. Oturduğunuz yerden kilo verdirir. ÇAY olarak sabahları iki fincan içmeniz kâfi. Ben bu çayı DİZLERİMDE SIVI OLUŞUMU için içiyorum. DİZLERDE SIVI KAYBI olanlar her gün içebilir. İlk gün anında fark edersiniz.
Hibisku Bitkisini lütfen Toz halinde ALMAYIN... Resimdeki gibi dane dane olsun arkadaşlar. ÇÖP almayın...
Hem Dizlerinize iyi gelir hem de Kilo verdirmeye yardımcıdır.
Bilgi paylaştıkça güzeldir Arkadaşlar. Herkese Şifâ olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDirenç egzersizleri kas kütlenizi artırarak metabolizmanızı hızlandırabilir ve yağ yakımını destekleyebilir. Karın kaslarını hedefleyen egzersizler, göbek bölgesindeki yağları azaltmanıza yardımcı olabilir. Şınav, mekik, plank, crunch gibi egzersizleri düzenli olarak yapabilirsiniz. Kardiyo egzersizleri, vücut yağını yakmak ve kilo vermek için etkili bir yöntemdir. Yürüyüş, koşu, bisiklet sürme, yüzme gibi kardiyo aktivitelerini düzenli olarak yaparak enerji tüketimini artırabilirsiniz. Sağlıklı bir diyet uygulayarak, kalori alımınızı dengeleyin ve besin değeri yüksek yiyecekleri tercih edin. Protein, lif, sağlıklı yağlar, tam tahıllar, meyve ve sebzeler gibi besinleri içeren dengeli bir diyet, vücut yağını azaltmaya yardımcı olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl2 öğün yemek. Kahvaltı atla öğleni geç ye akşam yemeğini de 8 den önce yemiş ol. Aşırıya ve çok yağlıya kaçmadan tabii. Aralarda soda bitki çayı kahve falan içebilirsin ama abur cubur falan yok. Sporsuz verirsin bir süreye böyle devam edersen
03 Yorumla
Soran+1 yılAynisini yapiyorum 2 ogun gec yiyorum sabah aksam 8 den once yiyor spor sorun iste bi
- +1 yıl
Zamanla verirdin bu düzenle spor yapmana gerek yok ayrı yürüyüş yapabilirsen yeyer
Soran+1 yılSorun su gobektem gitmiyooo
- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılsöyeleceklerimi bire bir yapacaksanız yazacağım yoksa benim için zaman kaybı olacak
Bir ayda en az 10 kg vereceksiniz, zira yazıyorum 15 dk sonra soru güncelleniyor kendimi kötü hissediyorum02 Yorumla
Soran+1 yıl10 kilo vermek gibi bi amacim yok
- +1 yıl
biliyıordum sadece soru sormak olduğunu bi bitmediniz gitti yahu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSpor yapmalısın kadın. zaten iki haftaya kas kütlen şok etkisiyle çabuk şisecek ve duruşunuz da düzelecek. bu da daha dinç ve sıkı bir görünüm verecek. uzaktan programa karşı biriyim. ama internetten takip edebileceğiniz çok güzel programlar var. evde uygulayabilirsiniz.
Ama ufak bir not:altın günlerinden uzak durun gerisi gelecektir.:)04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah duruyorum yaa senin onerebilcegin youtubeden takip edebilicegim program var mi
- +1 yıl
Varda her program herkese uymaz. evde mi yapacaksın? ne kadar zaman ayirabilirsin?
Calisiyorsan isin agir mi bunlari bilip ona gore program bulunmali. gunde 12 saat calisan biriysen sana serdar hoca antremani uymaz mesela. uykuya cok vakit ayiriyorsan benim programim sana uymaz vs vs.
Soran+1 yılSinava hazirlaniyorum butun gun evdeyim vakit sıkıntım yok
Soran+1 yılBen yapiyodum populer chole ting 28 gunluk chalenge cogu kisnin karni dumruz olmustu ama baya agir sadece karin degil kardiyo kol bacak da calisitiriyodu ama yarisinda biraktim hic bi etkisi yoktu gobegime diyet yapmama ragmen
Zor hemen olacak bir şey değil aylarca diyet yapman lazım yani aşırı sabırlı vr kararlı olmadığın sürece gitmeyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol cok motive verdin
+1 yılYağ yakmak imkânsız bir şey değil elbette ama kolay bir şey de değil. Sıkı bir diyet ve spor ile verirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden göbeği dümdüz yapmak istiyorsun? bence olduğun gibi güzelsin. İlla tv de ya da internetteki ya da bu sitedeki insanların o güzellik kalıbına girmek zorunda değilsin.
şu an şikayet edeceğin bi göbek yok görünüyor bence
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence amaç göbeğin dümdüz olması olmamalı , amaç vücudu şuanki halinden daha iyi versiyona taşımak olmalı
Ben de spor yapıyorum amacım aşırı kaslı vs olmak değil, şuanki halimden daha iyi versiyona gmek
Bu şekilde üzerimde stres de yaratmamış oluyorum
Zorlandığım zmn üzülmüyorum çünkü biliyorum ki her egzersiz beni bir adım öne tasıyor:)
Cevap sahibi+1 yılSınav için de böyle
Hep en iyisi olmaya calışmıştım ama gerek yok, insan boşuna kendi üzerinde stres oluşturuyor
En iyisi değil, kendi versiyonunun en iyisi olmak amaç.
Başkalarıyla kıyaslama yaparak hata yapıyoruz, stres ve mutsuzluk oluyor
Cevap sahibi+1 yılEğer uyacaksan sana diyet prıgramı hazırlarım ama spor da yapmalısın:)
Soran+1 yılHaklisin ama gobekli hos degil
Cevap sahibi+1 yılÇok göbeğin yok ki. Sen aynada kendine bakarken göbeğe çok odaklandığından sana fazla büyükmüş gibi geliyor bence
Boy kilo kaç bu arada?
Soran+1 yılŞu an 160 58 kiloyum
Az yiyorum pek diyet demek istemiyorum adina cunku her sey yiyip az yiyorum kilo da veriyorum
Cevap sahibi+1 yılKilon da çok yok valla gereğinden fazla takıyosun stres yapıyosun kendine:)
Boyun da iyi
Spor yapıyor musun
Cevap sahibi+1 yılGzliden çksam msJa tr mısın? Belki sana uygun oldugumda diyet programı hazırlayıp atarım eğer uyacaksan:) ara öğünler. Kuruyemiş meyve vs olan bi program
Şişkinlik varsa o da gider uyarsan iyi hissettirir
Onun yanında spoe da yaparsan on numara beş yıldız olur
Soran+1 yılYapiyodum da yarim biraktim bi kac kisi baska bi program onerdi
Soran+1 yılAtarim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım şimdi
Cevap sahibi+1 yılAslında spor sadece zayıflamak için değil, aynı zamanda mutluluk da veriyor
Soran+1 yılDuzgun bi sry yazicaksan yazim sapiklik vs olmasim
Cevap sahibi+1 yılSapıklık olmaz olursa engel atarsın
Normal konuşucaz
+1 yılYogurt 3 kaşık yarım limon 1 çay kaşığı pul biber gece yatmadan 1 saat önce yediğinde eritiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ben diyet spor hareket ederek zayıfladım
Soran+1 yılHaha bu tarif biliyorum
- +1 yıl
Evt
2 hafta içerisinde az yemek yiyerek kola enerji gibi asitli ürünler kullanmayarak ciddi anlamda değişebilirsin denedim biliyorum.
019 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydir saglikli besleniyorum arada kacamak yapsamda kola tarzi seyleri zaten secmem tatli sevmem sadece hamur isi hala az da olsa yiyorum
Soran+1 yılAz yiyorum demek istedim eskisinden kesinlikle az yiyorum ve dikkat ediyorum
Soran+1 yılKizmadim ya gunden gune kilo veriyorum ama gobek asla degismiyo sporda yapiyodum yarim biraktim degismiyo lanet sey
Soran+1 yılYok o da sagliksiz ben hizli kilo vermek istemiyorum xaten cok fazla catlagim olustu her yerimde var daha da arttiramam o yuzden saglikli kilo verip gobegi eritmem laz
Soran+1 yılBir sey sorucam
Soran+1 yılSen kisa zamanda degistim dedin kilo vermek direk yağdan olusan gobegi de zayiflatir mi sende nasil oldu yani
Soran+1 yılIyimis
Soran+1 yılKac kilo vermistin
Soran+1 yılSen nasil verirsem verim diye dalıp gitmissin😅
Soran+1 yılHimm
+1 yılHareketleri var biliyorsundur, karın eritmek biraz daha kolay.
En azından bel simidin yok.04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Bel yağları işte.
Soran+1 yılEvet benim gobegim var belim cok kalin degil
- +1 yıl
Göbeğin güzel ama, kardiyoyla erir.
+1 yılAckarnina spor ve az yemekle yapabilirsin benve
012 Yorumla
Soran+1 yılIste nasil bi tarz spor olucak ve kac ayda hallolur onu merak ediyor
- +1 yıl
6 8 ay sıkı calismalisin sanırım PT bulsan daha iyi olur aslında
Soran+1 yıl6 ay mi yuh ben sıkı bi programla 1 ayda yapan gordum tas catlasin 2 3 ayda olsun ga 6 ay com fazla
Soran+1 yılSen resmen bana obozite dedim ben 58 kiloyum😅
- +1 yıl
58 mi hdhdh 10 kilo en az vermelisin ayrıca PTle calisanlar obez mi oluyor
Soran+1 yıl10 kilo vermicem o bemim tercihim de pt ile calisam obez demedim 8 ayda gobek eritmem icin benkm 100 kilo olmam lazim
- +1 yıl
Düz gobek diyorsun sadece eritme dersen OK o olur
Düz olması zor ama 1 ayda
Soran+1 yıl1 ay dedigim bu chole ting videolari cok agir onlarla yapan cok var ama bem yapamadim cok agir geldi onun icin dedim
- +1 yıl
Trainerle calisirsan güzel bir vücuda sahip olabilirsin bence kesinlikle spora ve diyete ihtiyacın var
Soran+1 yılEvet var
Soran+1 yılKeske kendime antrenor bulabilsem
- +1 yıl
Spor salonlarinda var instadan takip et begendiginin yanına git)
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMekik çekip spor yapman lazım yoksa vücudun sarkar
00 Yorumla
+1 yılÖyle 2 günde olacak iş değil
Emek sabır azim = fit vücut00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu kiloları eritsen taş gibi olacağına eminim ama kanıtlayamam sdgdfhgf
03 Yorumla
Soran+1 yılNsjjsj
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazarsan sana yağ yakmayla ilgili bildiklerimi anlatırım
Cevap sahibi+1 yılAbazalık amaöçlı değil kesinlikle. anlatacaklarım uzun o yüzden dedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok vucut egzersizleri denemelisin, ebru karaduman videolarini izle ogrenirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorim 10 dk videosu vardi ona da bakicaktim sen denedin mi hic
Cevap sahibi+1 yılBen 6 yil once 70 kilodan 48 kiloya dustum
Cevap sahibi+1 yıltabiki
Soran+1 yılKilo bazli degil de aynadaki goruntunu sordum yani belin inceldimi spor yapmadan da kilo veriyorum ama gobegim ermiyooo
Cevap sahibi+1 yılSpor yaparak kilo vermedigin icin gobegin erimiyor yagdan gitmiyor kastan gittigi icin gobegin aliyor.
Soran+1 yılOyle bende bundan yakiniyorum iyi bi program ariyodum ebru karaduman aklimda idi bi de asagilarda birisi daha baska program soyledi bunlara bakicam
Cevap sahibi+1 yılEbru karaduman karin egzersizleri ve gunluk egzersizleri youtubede mevcutn izle ogren evdede denersin kendin hemen eritirsin 3 haftada farki gorursun
Bence iyisin balık etlisin. Konuyla alakası yok bana yardımcı olabilir misin sence benim yüzüm tipim çok mu çirkin profil fotoğrafıma bakabilir misin objektif bir şekilde yorumlarsan çok mutlu olurum 25 yaşındayım
023 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey sorucam konudan bağımsız o yarım atletin altında südyen mi var
04 Yorumla
Soran+1 yılDirek sporcu sutyeni o
Cevap sahibi+1 yılŞey mi altında südyen pedi gibi mi südyen var gibi duruyor ama askıları yok ya o yüzden sordum 😅
Soran+1 yılSutyem pedi var icinde
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam anladım şimdi 😅 konuya dönecek olursak da göbüşün tatlı bence ya tabi sağlık açısından biraz kilo vermek gerekiyor ama
Spor yap ve yemek dilimlerini azalt ya sadece asla gün içerisinde yemek yeme su iç eğer dayanamazsan sadece bı öğün he
03 Yorumla
Soran+1 yılNee delirdin mi benim acelem yok aksine diyorum hizli kilo vermek istemiyorum ben eskisinden daha az yiyerek kilo veriyorum sadece spor icin program ariyordim
Soran+1 yılBu dedigini kimseye onermiyorum cok sagliksiz istersen 100 kilo ol yavas kilo vermek gerek kalori acigi olustugunda zaten kilo verirsin
G5 seanslarına gir ve sıkalaştırıcı egzersizler yap, koç istiyorsan yazabilirsin özelden.
00 Yorumla
+1 yılsadece diyet veya sadece spor kilo verdirmez hem diyet yapman hemde spor yapman gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorim ikisinde uyguluyodum pek faydasini gormedim yaptigim sporun bende nasil bi program izlemeliyim diye sordum
- +1 yıl
mekik şınav plank gibi şeyler
+1 yılAltı yıl bir yıl arası iyi bir çabayla olablir
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 yil derken jdnd
- +1 yıl
Altı ay olacaktı yanlış olmuş pardon 😂ama sıkı bir program şart
Bir kere salınan göbek gitmiyor maalesef
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo gidiyo
Soran+1 yılOf sinir bozma ben etrafimda bile gordum 120 kilo insan diyet spor yapti benden iyi karni var Şu an dumduz
Soran+1 yılBu bos seyi nerenden uydurdun
Kız sorma benimde göbek gitmiyor bir türlü 😄
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
+1 yılTen rengin neden etkiledi beni
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
+1 yılSadece göbek yağlarını mı eritmek istiyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yılSuanlik oyle ondam sonra baska bi seyler yapicam ama en gereklisi bu Şu an
- +1 yıl
YouTube'a nitang get flat belly İn 3 weeks at home yaz 74 mn görüntülenmesi olan bir video çıkacak o işe yarar.
Soran+1 yılBen chole ting yapiyodum cok agir geldi 28 gunluk chalenge bide yarisinda bile gobegim aymiydi bu nasil acaba
Soran+1 yılBu haraketler evet ise yarar hepsi bemde yapiyodum
- +1 yıl
Chole ting bende yaptım pek beğenmedim. Bu bende oldukça işe yaradı.
Soran+1 yılTesekkurler bunu denim ozamn
- +1 yıl
Rica ederim. İyi ısın iyi soğu. Sakatlanma.
Soran+1 yılSen ikisinide yapmissin hangisinin programi daha zor sence
- +1 yıl
Chole ting daha zor buna rağmen yararı yok
Soran+1 yılAnladim
- Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAldığın kalori miktarına dikkat etmelisin
018 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydir ediyorum sorun spor iste
- +1 yıl
O zaman spora başlıyoruz
Soran+1 yılBaslamistim ben yarim biraktim
- +1 yıl
Tekrar başla cünkü tenin güzel
Birde sıkılaşırsa harika görünür
Soran+1 yılTenim guzel degil ben kapattim kilo aldigim icin catlaklarim olustu burada 100 kere paylasyim utanmiyorim ama bu sefer odak gobekte olsun dedim
Soran+1 yılO yuzden hic bi sekilde guzel olmicak gobegi en kotu 1 senede hallederim ama hic bi zamn harika bi vucudum olmiycak
- +1 yıl
Attığın fotoda güzel görünüyordu
Soran+1 yılOyledir
- +1 yıl
Keşke benim sevgilim olsan ben çok severdim
Soran+1 yılHhahaha ben 18 yasindaydim babam yasindasin😅
- +1 yıl
Offf bıktım bu yaş farkı olayından 😔
Soran+1 yılSjsjsj bi zahmet olsun sen Ali Agaolu musun
- +1 yıl
O olunca sorun olmuyor dimi dak (enkjcbekcjneckjdncl (dkjc
Soran+1 yılBenim icin olur ya parasina si. cim morukla mi gezcem😅
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben moruk değilim
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
O zaman görüşelim 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ayda olur spor egitmeniyim istersen yardımcı olabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay da olur mu gercekten baya agir bi spor olucak herhalde
Cevap sahibi+1 yılEvet olur istersen yardım ederim
Cevap sahibi+1 yılEvde çalışırsın hem
Soran+1 yılNasil olcak
Spor salonunda yönlendirirler bwnce.
04 Yorumla
Soran+1 yılIste gidemiyorum uzak bana baya evde halletmem lazim
Soran+1 yılVar yapiyodum ama yarim birkatim hic etkisini goremedim diye
Bira göbeği gibi duruyor erimez o bence
08 Yorumla
Soran+1 yılHic icmem bira desem ya ben bi araa cok kilo aldim Şu an zayifliyorum ama spir yapmadan gitmicek galiba bu
Soran+1 yılSpor yapiyodum yarim biraktim etkisini gormedim diye
Soran+1 yılChole ting yapiyodum baya populer diye 28 gunluk karin challenge baya agir 1 saatimi aliyodu onu yapan baska bi kadin yarisinda karni yok olmustu bende hic bi degisim olmadi sinirim bozuldu
- +1 yıl
Muhtemelen tatlı ve yağlı şeyler yemeye devam ettin birde herkesin bünyesi aynı değil o 1 ayda fayda gördüyse Sen 3 ayda görürsün mutlaka farklılık olur senin sadece göbeğin değil sırt bölgendede yağlanma var daha çok çalışman lazım kardiyonun yanına sırt ile ilgili birseylerde yap ve koşu yapmaya çalış
Soran+1 yılOff tatli seyler yemedim sevmem zaten yagli olarak da evde yaptigim patates kizartmasi yedim max
Bacaklarini eritme sakin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bacak mi var fotoda
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey maşşallah yavrum vücut vücut değil yarmagül yarmagül
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı duruyorsun 😅
00 YorumlaSandalyeye otur belinle beraber sağa sola dön
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu halin hosuma gitti belki 1 kac kilo versende olur. baliketli hos kadinsin
00 Yorumla
+1 yılDolgunluğun harika
00 YorumlaSağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Gel benim antremanlara katil haftada 5 garanti
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil bi antrenman bu
+1 yılGayet hos neyinden rahatsizsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHmm kötü görüntü çömez. Kadın gibi resim
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon? Anlayamadim
+1 yılTüy yok o güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılVar tabikide gobegimde herkeste olur yakin cekim yapmadim
- +1 yıl
Gene güzel canım
+1 yılÇok tatlı duruyor göbüşün
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha neresi tatli yaa😅
- +1 yıl
Tatlı tabi ben yerim 😄
Soran+1 yılSnsnjsjs
- +1 yıl
Bu evet yiyebilirsin demek mi 😅
Soran+1 yılEvet😅
- +1 yıl
O zaman yazarsan sevirim ki yiyebiliyim 😅
Boy kilon neki
010 Yorumla
Soran+1 yıl160boy kilom Şu an 58
55 olmak istiyorum fazla demeyin o boya ben oncedem o haldeyken gobegim yoktu
Soran+1 yılZayif olmak istemiyorum yani
Soran+1 yılKilolu saol 😅
Soran+1 yılBoyuma gore kilom var evet
Soran+1 yılIdeal kilom 45 mis ama ben 45 oldugum zamanlari hatirliyorum da tığ gibi o goruntuyu hic sevmiyorum
Soran+1 yılOlabilir
Malzeme çok iyi fakat ancak ben düzeltirim yaz
017 Yorumla
Soran+1 yılMalzeme derken
Soran+1 yılSapiksan ugrastirma beni lutfen
Soran+1 yılResmin acikligi umurumda degil insan gibi yazabilirsin cezbedici yani yok diyip sinir bozmaya gerek yok buraya carsafla da foto atsam sapiklik yapicak insan cok sabahtir 10 kisi yaz dedi 1 tanesi adam akilli bir sey soylemedi g. otumuzden uydurmuyoruz yani
Soran+1 yılYazdigin seylere aciklik getirdim
Soran+1 yılCezbedici bi yani yok ne demek bu kadar asagalamaya gerek yok bence
Soran+1 yılOyle anlar herkes normal olarak
- +1 yıl
Kız haklı bu konuda malzeme denmez vücut denir senin amacın farklı zaten
Soran+1 yıl@DEADLY_666 aynen
+1 yılGöbegin güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil.
- +1 yıl
Başını koyup yastık yerine kullanacaksın
+1 yılYa tontikim benim. Sarılalım gel 🤗
02 Yorumla
Soran+1 yılSensjm tontin😒
- +1 yıl
Bende tontikim zaten 😂
+1 yılAslında güzel bir fiziğin var
010 Yorumla
Soran+1 yılVucudum yumusak olmasa gobegim olmasa goguslerim hafif sarkik olmasa bacaklarim kalin oldugu icin baldirlarim sarkik durmasa evet
- +1 yıl
Çok fazla kendine yüklenmedin mi
Soran+1 yılDaha saymadigim cok sey var bunlarda onemlu olan
- +1 yıl
Yaş kaç sende
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Daha çok gençsin toparlarsin vücudunu
Soran+1 yılEvet spor yapsam iyi olabilir
- +1 yıl
Düzenli olmali ayrıca gece yemeğini de kesmelisin
Soran+1 yıl1 aydir duzgun besleniyorum 5 6 kilo verdim 8 den sonra yemek yemiyorum bazen kaciyo az yemeye calisiyorum en azindan eskiden yedigimden az
- +1 yıl
O zaman sana kolay gelsin yinede kendine fazla yüklenme zaten bu saatten sonra fiziğin oturacak
Spor şart toplanması lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılSary oldugunu bende biliyorum salona gidemem mesafe olarak bana baya uzak evde yapmam lazim
- Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılLimonlu su iç.
00 Yorumla Mekik çek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyiymişşii
00 Yorumla
+1 yılGerek yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNee milletin karin kasi var benim de gobegim ya karin kasi falan yapamam da en azindan dumduz olsun ya
- +1 yıl
Çok yok ki
+1 yılspor yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım