Lisans bitirdik boş bi bölüm ama sağlam iradem ve hırsım var şu an ocakta 32 yaşında olcam boyum 177 kilom 66 çok iyi oldum kg vererek 0 para 0 sigorta ile başlıcam sence 32 Yaş bir erkek kadın için çok mu geç evlilik düşünmüyorum 1+1 dairem var kira vermiyorum
Eee iyide senin hayatın çok iyi ki işe başlayacağım dediğine göre işte bulmuşsun fizikte güzel diyorsun evinde var bir erkek bir kadın için çok mu dediğine göre hayatında erkekte var tamam daha nolsun ki?
Halacım derken nasıl birisin sen ya bir şey yazmışsın insan gibi sana cevap vermişiz sonra güncel atıyorsun yine seni kaileye alıp cevap veriyorsun verdiğim cevaba bak malmisin halacım
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > 32 yaşındayım, tek basima zar zor 2 senede cok spor yaparak ve protein alarak 2 senede -56 kg verdim, detaya bakar mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsan ne zaman yaşlanir?
Kendini yaşlı hissedip bir şeyler yapmayi bıraktığında.
80 yaşında yamaç paraşütü yapanlar var.
İstediğini yap
Yahu 66 kilo vererek çok zor işi başarmışsin iş olarak ne okudun bilmiyorum seks en kolayı zaten
Bu arada alttaki yorumunu okudun bende ne istediğini anlamadım çünkü
Lisans bitirdik boş bi bölüm ama sağlam iradem ve hırsım var şu an ocakta 32 yaşında olcam boyum 177 kilom 66 çok iyi oldum kg vererek 0 para 0 sigorta ile başlıcam sence 32 Yaş bir erkek kadın için çok mu geç evlilik düşünmüyorum 1+1 dairem var kira vermiyorum
Eee iyide senin hayatın çok iyi ki işe başlayacağım dediğine göre işte bulmuşsun fizikte güzel diyorsun evinde var bir erkek bir kadın için çok mu dediğine göre hayatında erkekte var tamam daha nolsun ki?
Hicbirsey için geç değil yeni yeni hayatını buluyorsun bu saatten sonra işte hayatına bakacaksın
Bende 15 kilo verdim 2 ayda ☺️
Devam et halacım.
Halacım derken nasıl birisin sen ya bir şey yazmışsın insan gibi sana cevap vermişiz sonra güncel atıyorsun yine seni kaileye alıp cevap veriyorsun verdiğim cevaba bak malmisin halacım
Dengesize bak hayatında kilo vermekten başka bir şey becerememis insanin konuşma özgüvenine bak aptal ya
Sen bunu başardıysan yapamayacağın şey yok demektir
Herşeyden kastın ne
İs seks para kazanma sigortalı is ama 32 de baslasam
Abi ne dersin
İş bulursun illaki seks zaten o yaşlarda güzel olur sigorta da zorunlu başarırsın
Hayat dewam ediyor. her şey mümkün 👍
Gayet iyi başarılı helal olsun
İstediğin herşeyi yaparsın
Çok iyi başarı seninki