Sellamm arkadaslaar,
Şimdi benim obsesyonum var eğitim konusunda, belki size saçma gelebilir ama anlatacağım
Şimdi ben lise mezunuyum üniversite mezunu değilim ve 4 seneliğe tamamlamadım eğitimimi diye takıntı yapıyorum kendimi yetersiz hissediyorum ne yapabilirim bu his geçmiyor ama okumak istemiyorum ama zihnim buna baskılıyor beni nasıl aklımdan silebilirim bu hastalığı?
Şimdi benim obsesyonum var eğitim konusunda, belki size saçma gelebilir ama anlatacağım
Şimdi ben lise mezunuyum üniversite mezunu değilim ve 4 seneliğe tamamlamadım eğitimimi diye takıntı yapıyorum kendimi yetersiz hissediyorum ne yapabilirim bu his geçmiyor ama okumak istemiyorum ama zihnim buna baskılıyor beni nasıl aklımdan silebilirim bu hastalığı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende de var. Lise mezunu olup mutlu olmaya çalış ama en aptalı bile de üni mezunu oluyor. Sınavın buymuş nasip değilmiş. Ya sakat olsaydın? Ya çocuğuna ailene bir şey olsaydı?
Ben ne yapabilirim kurtulmak için bu durumdan
Kurtulunmuyo ömrün boyunca içinde eziklik olarak kalacak ömrünün son 30 yılında da umursamamaya başlıcaksın. Ananın babanın böyle eziklikleri yok mu? Onların da vardır
Eziklik derken?
Eziklik işte
Yani ne kasteddin özgüven düşüklüğü gibi mi
Gözünde normalleştir bilimsel araştırma yap düşündüklerimizin yüzde doksan ikisi kurmacaymıs mesela. Ben bunları düşünüp aştım
Bana verebileceğin bir teknik var mı bundan kurtulmam için?
Su an musait değilim yazacagım sana
Benim için Cook iyi olur canım ya bekliyorum seni
doktorla görüş
Birçok ilaç tedavisi oldum ama faydası olmadı ihtiyacım olan konuşma terapisi