Yaygın sosyal fobi hastalığı hakkında bilgi verir misiniz?

Küçükken de utangactim ama böyle sıkıntılarım olmuyordu hiç bir yere gidemiyorum markete bile zorladım kendimi hep ama kalbim yoruldu atak geçiriyorum akraba ziyaretlerine bile gidemiyorum heyecanım bitmiyor. Özel psikayriye gitmiştim 3 sene önce terapiyi yarım bırakmak zorunda kaldım maddi olarak annemi zorlamayayim diye 5 aydan beri ilaç kullanıyorum devletin Psikiyatrisine gidiyorum o da tanı teşhis koymadı ben dedim sosyal Fobinin ağır belirtileri var diye acaba ben gerçekten sosyal fobilimiyim ailemin yanında bile rahat değilim bayram geldi teyzeme gidemiyorum hep kasiliyorum elimde değil olumlu düşünmeye çalıştıkça fiziksel belirtilerini de ağır yaşıyorum annemin yanında telefonum çalsın zorla açıyorum telefonu sanki birinle konuşmam gerektiğinde tüm iletişim kanallarim kapanıyor konuşacak iki kelime dahi gelmiyor aklıma sürekli korku halindeyim nefes alamıyorum stresten kalbim zorlanıyor ben napayım ne hastalığı bu işe girsem 1 gün zor duruyorum arkadaşım yok ailemden bile korkuyorum aşırı eleştirilme alay edilme korkularim var korkularim yüzünden 8 sene önce liseyi de bıraktım ben napiyim hayatım evde geçiyor düğün vardı 1 ay önce zorla gittim panik atak geçirdim annem de bazen sıkıldım diyor hep hastayım ben😥 insanların dediklerini anlayamıyorum genelde yanlış anlıyorum beynime ne oldu sosyal fobiden başka hastaligimda mi var yardımcı olun lütfen çok zor durumdayım

Yaygın sosyal fobi hastalığı hakkında bilgi verir misiniz?