Yulaf gerçekteb karbı tok tutuyor ben sabahları derse gitmeden önce yiyordum sırf dışarıda yemeğe fazla para vermemek için. Ben kilo almak için yedim. Sabah yulaf öğlen fındık fıstık ikindi de meyve akşam yemeğinde de annemin yaptığı yemeği yiyordum sen nasıl yemek istersen eğer sabah yersem baya yok tutar akşam da yersen gece atıştırmalığından uzaklaşırsın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tok tutar az yemeni sağlar dolaylı olarak zayıflarsın
12 YorumlaYulaf, gluten içermeyen uzun süreli tokluk sağlayan sağlıklı bir karbonhidrat uygun miktarda tüketiminde kilo ferme sürecinde destek sağlar fakat yüksek kalorili olması sebebi ile fazla tüketildiğinde kilo almaya sebebiyet verebilir. Ayrıca hiç bir besin yağ yakmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenip yanı sıra uygun sporla destekleyince ancak kilo verebilirsiniz. Bol şans
00 Yorumla- 1 yıl
Nasıl tüketildiğine bağlı gebel olarak yüksek lif ve vitamin içerir diyete girdiğinde ekle-çıkar-dengele yöntemi kullanmanı tavsiye ederim.
Bu şekilde ister zayıflar ister kilo alır istersende aynı kalırsın ben aşırı stresli olunca aşırı kilo veririm veya çok kilo alınca da aynı yöntemi kullanırım iki durumda da ile yarıyor00 Yorumla Evet zayıflamaya yardımcı besinler arasına giriyor...
Yulaf içeriğinde bol miktarda lif bulunan bir besindir...
Doğru kullanımı olduğu müddetçe vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayacaktır...00 Yorumlafazla yenirse kilo yapar olculu miktarlarda yemen lazim ama bence sabah aksam sadece yulaf yemek yerine sabah kahvaltisinda yulafli omlet yal daha tok tutar beni bir gun boyunca tok tutuyo
00 YorumlaHerhangi bir besin kendi başına zayıflamaya yardımcı olmaz efendim yulafın tek özelliği sindiriminin uzun sürüp daha fazla tok vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Hafif bir diyet programı uyguluyorsanız sorun yok ama benim sert diyet dönemlerimde yulaf programımdan çıkar. Üstelik gluten açısından da kötü bir besin.
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 767 cevap paylaştı. Kalori açığı bırakıp, yulaf yersen olabilir:)
01 Yorumla- Soran1 yıl
Kahvaltı ve Akşam yemeği olarak düşünüyorum da tok tutuyor mu onu araştırıyorum öğlenleri belki çorba
- 1 yıl
Hiçbir yiyecek zayıflatmaz doğru beslenme ve spor yağ kütlesini düşürür
00 Yorumla - 1 yıl
Yulaf kontrollü yenirse zayiflatabilir yoksa kalorisi çok düşük değil aslında
00 Yorumla Yulaf yüksel lif oranına sahiptir, sindirim sistemini hızlandırır tok tutar.
Sadece yulaf yiyimde zayıflıyim diye düşünürsen yanlış olur. Gün içinde başka ne yediğin yaptığı önemli. Sabah yulaf yiyip akşam baklavayı pideyi gömersen olmaz o iş 🙂00 YorumlaEskiden mutlaka 3 öğün 1 Hafta boyunca sadece yulaf yedim ve etkisi o kadar muazzam ki. Yüzün güzelleşiyor sağlıklı hissettiriyor harika!
00 YorumlaSabah ye tek öğün ye sabah aksam yeme
Bende sabahdan aksama sadece yulaf yiyodum doktor yeme dedi sadece sabah00 Yorumla- 1 yıl
Kalori açığı olmadığı sürece zayıflanmaz. İşin sırrı akşam altıdan sonra yemek yememek, spor ve bol su tüketmek
00 Yorumla benim arkadaşım bu kitabı aldı ve kısa zamanda zayıfladı bende dahil memnun kaldım kitabı bu linkten alabilirsiniz sadece 50 tl ye
00 Yorumla- 1 yıl
Sabah yersen tok tutat ben 63 kilodan 55e düştüm sabahları yulaf yiyerek bazen de yumurta falan yiyodum baya tok tutuyo bu ikisi
00 Yorumla Özellik olarak yağ yakmaz. Sadece kalorisiz ve yağsız olduğu için diyetlerde tercih edilir.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Tok tutma özelliği var sanırım bu yüzden de tüketimi azaltıyor
- 1 yıl
Ay hayır ya ben denedim tadı berbat ve bişe anlamıyorsun etkisi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla İnsanı zayıflatan şey yulaf değil sağlıklı ve dengeli beslenmek ile düzenli spor yapmaktır
00 YorumlaLimon nane bunları sabahları aç karnına sıcak iç kilo veriyosun
00 YorumlaSabah ve akşam yenmesini öğlenlerin ise bir şeyler atistrmanizi öneriyorum
00 YorumlaZayıflatmaz sacmalama tok tuttuğu icin zayıflamana yardımcı olur o kadar
00 Yorumla- 1 yıl
Yulaf zayıflatmaz yulaf sadece sağlıklı olduğu için tüketilir
00 Yorumla Ben granola yiyorum çok lezzetli ve tok tutuyor
02 Yorumla- Soran1 yıl
Not aldım teşekkürler
Benim bildiğim zayıflatıyor
00 Yorumla- 1 yıl
Valla ben hep yerim bi faydasini gormedim
00 Yorumla - 1 yıl
Nasıl yediğine bağlı
02 Yorumla- Soran1 yıl
Diyetisyen hanımın tavsiyesine uyacağım yağsız yoğurtlu yulaf?
- 1 yıl
Evet zayıflamana destek olur
Tam tersi kilo alırsın
00 Yorumla- 1 yıl
tok tutar sadede
00 Yorumla - 1 yıl
Ben yiyemiyorum ama zayıflatır
00 Yorumla - 1 yıl
Tam tersi kilo aldırır
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır zayıflatmaz, sadece tok tutar
00 Yorumla Tek yersen zayıflatır ama yanında muz ekle kilonal
00 Yorumla- 1 yıl
At mısın
01 Yorumla- 1 yıl
M a l misin
- 1 yıl
O atlar için deilmi ya
00 Yorumla Hiç bir ürün tek başına zayıflatmaz
00 YorumlaTabii ki de sindirimi kolaylaştırır
00 Yorumla- 1 yıl
Bi etki olmuyo
00 Yorumla Yulaf zyıflatmaz sadece tok tutar yemek yeme diye
00 YorumlaBildiğim kadarıyla hayır
00 Yorumla- 1 yıl
Yulaf denedim beğenmedim elma sirkesi zayıflatıyor
00 Yorumla Kg aldırır yanlış kullanımda aksine
00 YorumlaZayıflatır sabah aksam iyi
00 YorumlaPorsiyonu küçült
00 YorumlaEvet zayıflatır
00 Yorumla- 1 yıl
Sabah ye zayıfla
00 Yorumla - 1 yıl
Evet zayıflatıyor
00 Yorumla Evt bencee
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- 1 yıl
Zayilatir tabi
00 Yorumla Sabah
00 YorumlaTok tutar 😇
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba Sevgili KS üyemiz :)
Yulaf zayıflatır mı sorusu öncelikle cok merak edilen ve yanlıs anlasılan konulardan birisi..
Yulaf içeriğindeki yüksek lif oranı nedeniyle oldukça tok tutar ve bagırsakların daha düzenli çalışmasına yardımcı olur , dolayısıyla bu da kılo vermemıze yardımcı olur.. Ancak şöyle bir gerçek te var ki , hiç bir besin zayıflatır diyemeyiz..
Düzenli ve ölçülü miktarda diyetimizde bulundurdugumuz takdirde kilo vermemizde destek olsa da her öğün tüketimini önermiyoruz , bir öğünde yogurtlu meyveli bir bowl seklınde ister kahvaltıda ister ara öğün ya da aksam menüsünde kullanabilirsiniz.. Tabi ki yulaf tüketirken özellikle bol bol su içmeye de önem vermelisiniz ki kabızlık gibi bir durumla karsılasmayalım..
umarım yardımcı olmustur cevabım , aklınıza takılan bişey olursa yine buradan cevap olarak yazabilirsiniz , sevgiler...
Teşekkür ediyorum. Sabahları yoğurtlu yulaf akşamları da yumurta yiyerek diyete girmeyi düşünüyordum, su tüketimi önemli haklısınız aklımda ki sorulara cevap bulmuş oldum.