Karın bölgesinden nasıl kilo verilir?

ben yaklaşık 9-10 aydan beri diyet yapıp spor yapıyorum spor olarak 30 tane mekik çekip sonra 15 tane leg raise yapıp son olarak ise 30 saniye plank yapıyorum bunları 3 set yapıyorum bunları yaptıktan sonra ki gün sadece şınav çekiyorum sonra bu düzenle devam ediyorum spor olarak bunu yapıyorum diyet olarak ise günde en az 4 adet yumurta yiyorum ve günde 1 tane yüksek kalorili yiyecek yiyorum mesela çikolata falan arada sırada yemediğimde oluyo ama bunları yapmama rağmen 9-10 ayda kilo veremedim 55 kiloydum ve hala 55 kiloyum ama sadece karnım çok azcık değişti ama aşırı az değişti bende acaba yaptığım sporlar mı yanlış diye düşündüm sizce benim yaptığım sporlarda mı sorun var veya yaptığım diyete mi sorun var bi türlü anlayamıyorum fikrinizi düşüncenizi söyleyin lütfen artık nerdeyse kendimi zayıflamak için kusturacak seviyeye geldim ama yapmıyorum ama doğruyu söylemek gerekirse bir kaç defa denedim korktuğumdan yapamadım boğazıma bir şeyler olur diye ve her yemek yedikten sonra pişmanlık duyuyorum artık kilolarıma iğrenç bir şeymiş gibi bakmaya başladım yeter artık lütfen yardım edin nasıl karın kısmından kilo verebilirim bi de bir konu hakkındada sizden fikir almak istiyorum 158 boya 55 kilo ideal mi ve ben 49 kiloya inmek istiyorum sizce 158 boydaki birisinde 49 kilo olur mu

Karın bölgesinden nasıl kilo verilir?