Zamanında 102 kilo oldum sonra sevgilimin ailesiyle tanıştım ve annesini yengesini ablasını görünce kendimden utandım hepsi manken gibiydi. Tabi sonra taktım kafaya zayıfladım. şu an 62 kiloyum zaten boyum da 1.73 o yüzden ideal kilomdayım. Fakat karın germe yapmak istiyorum. Sadece ameliyattan korkuyorum ve izi acaba çok mu itici?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Örneklerde ne yazık ki ameliyattan hemen öncesi ve sonrası yok. Bu nedenle anlaşılması zor. Ancak derinin spor yaparak toplama hikayesi büyük çoğunlukla bir efsanedir. Deri yapısı kişiden kişiye göre değişir. İyi kalitede bir cilt uygun şekilde ve sporla kilo verildiğinde kendi kendine toparlanabilir. Ancak deri kalitesi orta veya kötü ise yoğun kilo kaybı sonrası ciddi bir sarkma oluşur ve böyle bir sarkma sporla vs toparlanamaz. Çok hafif gevşeklikler Liposuction ile bir miktar toplanabilir ancak bu sarkma bir katlandı oluşturacak noktada ise mini karın germe veya karın germe işlemi gereklidir.
İzler
İzler sezaryen izi tabir edilen ve bikini çizgisi olarak adlandırdığımız hizada kişiden kişiye değişken uzunluklarda olabilir. İç çamaşırı veya bikiniden görünmeyecek şekilde tasarlanır. Ameliyattan hemen sonraki 1 yılda iz olgunlaşması dediğimiz süreç ile, kırmızı renkli izler solarak cilt rengine yakın bir hale gelir ve bu oldukça kabul edilebilir bir görüntüdür (Sallanan bir deri katlantısına nazaran). Tabii ki bu izin kalitesi kişinin yara iyileşme şekline ve deri rengi koyuluşuna göre değişir. Daha Esmer ciltlerde izler daha belirginden, açık renkli ciltlerde belli belirsiz hale gelebilir.
Karın germe işleminde ayrıca karın zarı onarıldığından bel çevresi de incelir ve bel oyuncusu artar.
Sonuç:
Estetik ameliyatlar mecburi işlemler değildir ve bir hesap yapılması genelde gerekir. Bu kişiden kişiye çok değişse de örneğin; 10 üzerinden puanlandırma yapılır. Burnunuza 10 üzerinden 3 veriyorsanız ameliyatla bu 8.5 hatta 9'a geleceği için mantıklıdır. Ama 7 veriyorsanız bunu 9 yapmak için bu riski almak bence biraz abartılı bir karar olur. Aynı durumu diğer operasyonlar için de söyleyebiliriz. Sonuçta her ameliyatın bir çok genel riski ve sonuçta doku kaybından enfeksiyona çeşitli ameliyat bölgesi görüntüsünü etkileyebilecek riskleri vardır. Bu risklere değecek ölçüde bir memnuniyetsizlik varsa ameliyat doğru bir karardır.
Karın germe izi iç çamaşırı veya bikiniden bile belli olmaması ile çok avantajlıdır. Ama siz çıplak görüntünüze önem veriyorsanız, iz mi cilt sarkması mı arasında bir seçim yapmak zorundasınız.