Şimdiki aklınızla ben nasıl zamanında aşı olurken o imzayı attım diye düşünüyor musunuz benim gibi? İnsanın aklını kaçırmış olması gerek o imzayı atması için. Gerçi atarken çok tereddüt ettim, istemeyerek attım ama şimdi bin pişmanım. Dedikleri gibi hepimizde bir hastalık çıkar mı? Bu mrna neymiş böyle ya? Gerçekten bilsem bu kadar zararlı olduğunu asla asla olmazdım. Ne yapacağız biz? (tek doz biontech oldum)
Geçmişe dönebilsem ben de olmazdım
O zaman öyle gerekiyordu, yine olurdum
Olduğum için kendimi enayi gibi hissediyorum
Gül gibi sinovacı neden vurulmadım be
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu soruyu sorabilirsin kendine, o korkunu yenmek adına..
Çevremde kaç kişi aşı oldu?
Kaç kişi aşıdan sonra tedavi edilemez hastalıklara bulaştı?
Kaç kişi bu aşı yüzünden öldü?
Ama kaç kişiden kaç kişi?
Sorunun cevabı sana yanıt olacaktır umarım. Hayatın içinde pişmanlık duyacağımız yaptıklarımızla zaman harcamak yerine yarınlara odaklanarak daha sağlıklı olabilmenin yolunu bulmalıyız. Bence..
Haklısınız tabi. Çevremde aşı sonrası sağlık sorunu yaşayanlar maalesef ki var. Bende de unutkanlık başladı aşıdan mıdır emin değilim ama ona yordum. Bilmiyorum daha önce de pişmanlıklarım oldu ama en büyüğü buydu. Sağlık işin içine girince her şey boş. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Orası muhakkak öyle ama olana ve yitip gidene çare bulunmadıktasn sonra pişmanlık duymak yerine kalan zamanı değerlendirmek çok daha yerinde ve doğru olur düşüncesindeyim. Elbette herşeyi silelim demiyorum ama en azından biraz daha az düşünüp bu gibi konularda kendimizi psikolojik sorunlara sevk etmeyelim. Yoksa bir süre sonra kendi benliğimiz ile çelişiriz. Bir de unutkanlık için bol bol zihin bulmacası ve kitap en iyi ilaç olur. Günde bir iki bulmaca bile çözmeye kalksan süper olur.
Evet pişmanlıklardar ders çıkarmalıyız bence de. Ama insan düşünmeden edemiyor. Nasip böyleydi belki de bilmiyorum. Keşke kendimi suçlamayı bırakabilsem. Sudoku çözmeyi düşünüyordum bir süredir, ihmal etmeyeyim daha fazla. Teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
Her zaman saygımla :)
Hep ailemin ısrarı ile oldum.
Zten hep basımı ailem yaktı.
İyi ki kimseyi dinlemiyorum.
Ben de tam tersi. Annem olma olma deyip durdu kendi de olmadı. Ben de olmayacaktım aslında ta ki okul için zorunlu tutulana kadar. Ama be akıllı gidip sinovac olsana tuzlu su. Yok illa en zararlısını olcam. Aldık başa belayı inşallah zararını görmeyiz. Komplo teorileri olarak kalır söylenenler.
Aman ona gelene kadar daha çok zararlı şeyler var
Yendiğimiz içtiğimiz hep kimyasal boş ver düşünme bile
Mrna aşıları için çok zararlı diyorlar. Bir de yeni teknoloji. Ne yapacağı belli değil ondan korkuyorum. İnşallah zararı dokunmaz 😔🙏
İnşallah 🙏
olmazdım
Aynen ben de. Zaten istemeye istemeye gittim. Diyorum ki o kağıdı gördüğün an vazgeçmeliydin nasıl bir kafadaymışım ki imzaladım bi de adamlar kendi ağzıyla demiş zararları olabilir diye. Ah ah. Nasip midir bu nedir 😔