Korona aşısına ne kadar güveniyosunuz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cin aşısı olmayacağım. 50 milyon çin aşısı sipariş verdiler, 1 milyon alman aşırı. Siyasî iktidar kendisi için alman aşısı aldı, halk için faz 3 aşaması tamamlanmamış çin aşısı aldılar.
Aynen haklısın
Şeffaf olmayan, despot, anti-demokratik, anayasaya uymayan hırsız bir rejim tarafından yönetiliyor şu an türkiye. Vu adamların hiçbir şeyine güvenmem
Ben oldum başlarda iyidi ama sonra biraz 你好,你好嗎,兄弟
😂😂😂😂
Cevap
9Cevap
Bugun aşı olmayacağım diyen kesimin ortalaması çıkarılmıştı emekli ve işsizlerden oluşuyormuş
Sağlığını düşünen kişi olmamak için işide bırakır
Hayata biraz olsun anlam yüklemek isteyen kişi bilimle ilgilenir araştırıp , okur 😊 komplo teorileri ile kendi hayatını ve çevresini mahvetmez
Her aşının amacı var geçmiş zamanlardaki aşılardada gördüğümüz gibi bunun amacını bilmiyoruz ve bi o ülkenin aşısı bi bu ülkenin aşısı dediler türkiyede de aşı yapıldı yapan kişiler türkiye hariç diğer ülkelerde hem konuşuldu hemde programlara çıktılar ama gel görki kendi ülkesindeki bilim adamıyla değilde başka devletlerin vericeği aşıyı uygulayacak
Eğer araştırırsan geçmiş salgınlarda bile İspanyol gribinden tut , veba ya kadar bütün salgınlarda böyle komplo teorileri oluşturuldu covide veya günümüze özgü birşey değil ikincisi hepsi o kötü şartlarda bulunan aşılar ile sona erdi.
Ve bu aşıların güvenli olduğunu yıllar sonra kabulleneceksiniz. Aşı karşıtlığı cahilliktir eğer birileri bizlere birşey yapmak isteseydi emin olun kimsenin bundan haberi olmayacaktı.
İnsanlar kahve de parkta aşı-çip muhabbeti yapıyor 😄
Çip felan hikaye ki zamanın da yapılan bi iğnenin araştırmasına dayanarak kaç profun konuşmasını dinlediğimde okullarda o zaman yapılan aşının amacının kısırlaştırma olduğu ve şu anda zaten 35-45 yaş gurubunda fazlasıyla var bu durum o yüzden böyle dayatılan ve kısıtlanan herşeyde şüphe ararım
Lütfen şu dediğin konuyu araştırır mısın zerre doğruluk payı yok. Ki az önce geçmişteki aşıların yapılış nedeni vs birşey diyordun onaylarcasına onlarca yıldır okullarda aşılar yapılıyor ve bundan olumsuz etkilenen tek bir çocuk yok kısırlık insan varolduğundan bu yana olan birşeydir. Lütfen çok oku daha fazla oku rica ediyorum
Ben kısırlık yeni oldu demedim oranın belli bir yaş gurubunda fazlalaştını söyledim ve bunu profların araştırmalarına dayalı olarak konuştuklarını söyledim ama sen geçip kendi kafandan salladın şu an
Kafadan salladığım falan yok bir şeyin yüzdeliğini hesaplayabilmen için elinde birden fazla alternatif olması gerekiyor aşılama öncesi kısırlığa dair tek bir veri yok o yüzden dediğinin doğru olma payı sıfır.
Geçmişteki kısırlık oranını bilmediğin için şu an oranı fazla mı az mı olduğunu bilemezsin.
Evet sen haklısın 😂
Ahaha teşekkürler 😄
Şaka gibisiniz yemin ediyorum 😂
😄😄😄 elon musk bize son şakasını yapmadan gül gülebildiğin kadar jdjdhss
Ne oldugu belli değil
Aynen öyle
Bi ülkede baya bi sağlık çalışanı istifa etmişti ama hangi ülke hatırlamıyorum bide üstüne olmayan vatan haini ilan ediceker
Yakinda tum halka yapilacak. Ben olacam.
Olurda bişey olursa yan etki vs buraya yazarmısın
Kader derim cunku sonucta hersey olabilir mesela belli bende korona var ama bana birsey yapmiyor ama sana gecse seni oldurebilir. Veya yarin sabah ayagimda agri olur giderim derki doktor kansersin kader derim.
Aşının normal yan etkilerini söz etmedim sizde sonradan bağışıklık ve kalple ilgili vs olursa yazarmısınız anlamında demiştim
Bende onu diyorum? Simdi soyle bir sey diyeyim.
Bugun kalp krizi olursam demekki bir seyleri yanlis yemisim sagliksiz seyler yemisim. Buda oyle eger bu ilaci alirsam ve kalp krizi veya atiyorum seker hastasi olursam demekki ilacta bir seyler yanlis derim ve oldum bitti gecti der onume bakarim.
Yazık ne diyim
Neden yazik?
Corona olmadım aşı olmaya hiç gerek yok
Guvenmiyorum
Bilmem
guvenmiyom
Olmicam
Olucam.
Bizde zarurî
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar