İsin doğrusu korono olduğumda hastane gitmedim sadece evde 15 20 gün yattım hiç kalkmadim koku tat herşey gitti komşular korono oldu diye kapıyı kapattılar sadece biz evde gizlice atllattik
Yani yaptır bence yapacak bir şey yok. Yabancı kaynakları araştıran arkadaşlarım var onlar biontechin işe yaradığını söylüyorlar tetanoz aşısı gibi düşün içinde ne olduğunu bilmiyoruz vatandaş olarak ama yaptırıyoruz. Virüs ile hayatını kaybedenleri baz alıp yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bayanlarda daha çok sorun oluyor erkekler dana gibi maşallah sorun yasayani pek görmedim 😂
😂😂😂😂
Haklıyım ama 😂😂
Tabikide haklısın
Bizde ilerde kısır oluurum diye korkuyroum
Bence korkunun ecele faydası yok ol kurtul evli misin
Evli değilim bekarım evlenirsem sorun olursa hamile olamasam ya da ne bilim işte
Önce kısırlık testi yaptır aşıyi ol sonra bidaha yaptır 😂
He yaotirmama kalsın
Asi oldum
Ahada kısır olcan
Allah korursun süs
Sen neden gizlisin :)
Bilmem canım öyle istedi
Merak ettim seni aşılı kadın :)
Almann
Alman aşılı kadın:) sen bı TKP gel
Takip neden peki
Sebebi hikmeti var gel
kısır bırakıyormuş diyorlar kanka aşı dsgdfgdfgdf :D :D şaka tabi dfgdf
Ama şey bu aşı mecbur yaptirmaliymisik devlet öyle diyor ne olacak ya
Ben virüs geçirdim bak bana yapmıyorlar sdfsdf
Bende korono oldum
Vurmazlar o zaman
İsin doğrusu korono olduğumda hastane gitmedim sadece evde 15 20 gün yattım hiç kalkmadim koku tat herşey gitti komşular korono oldu diye kapıyı kapattılar sadece biz evde gizlice atllattik
Ah kaçak koronacı seni sdfdsf
Adı oldum
Hadi geçmiş olsun dgdfgfd
İçime sinmeyerek yaptırdım.
Himm bende yaotirsam mi yaotirmasma mi kısır olururm diye korkuyorum
Ne yapsam ya
Yani yaptır bence yapacak bir şey yok. Yabancı kaynakları araştıran arkadaşlarım var onlar biontechin işe yaradığını söylüyorlar tetanoz aşısı gibi düşün içinde ne olduğunu bilmiyoruz vatandaş olarak ama yaptırıyoruz. Virüs ile hayatını kaybedenleri baz alıp yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Aha şimdi yaptırmaya gidiyroum
Yanında biriyle git ne olur ne olmaz köşeye bayılma :D
Ya bugün olicakgim kuzneim randevus gelsin deid gittim kabul etmediler randevu alıp gdiip olucam
Asi oldum
Afiet olsun bugün ya da yarın yan etkileri olur sonra düzelirsin :]
Suanlik sıkıntı yokda bakalım neler olururum bilmiyorum az birşey koluma bı hal oluyot
Yaptırdım
Bnde şimdi yaptırmaya gidiyroum
Yaptırdım
Bende az önce oldum
Yaptırdım
Nasıl gecti
Gayet iyi
Bende oldum daha yeni