Güncellemeler
+1 yıl
Zerdeçal ve zencefil tüketiyorum her sabah. Onun dışında ısırgan otu çayına başlayacağım. Bunlar dışında yaptığınız neler var?
Arkadaşlar biontech aşısı sonrası yan etki yaşayan ve doğal yöntemlerle çözebilen var mı? Ya da etkilerini engelleyebileceğimiz bir yöntem? Bu aşıyı zorunlu tuttular başımıza iş açtılar. Napacağımı bilmiyorum cidden. (tek doz biontech oldum).
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sürekli kızılaya gidip kan veriyorum
Bunu ben de duymuştum. Ama kilo sınırının altında kaldığım için veremiyorum kan 🙄 İşe yarıyor mu gerçekten acaba?
Tek doz Biontech'den hiçbir şey olmaz.
Emin misiniz? Sonuçta aynı maddeleri ben de almış oldum vücuduma 😔 Sinovac olsaydım korkmadım da işte biontech olunca..
Sinovac berbat bir aşı. 1.2 milyar insan oldu bu aşılardan, bu kadar kafanıza takmayın lütfen, kendinizi paranoyak ediyorsunuz böyle
Sinovac tuzlu su gibi bir şeydi. Evet birçok kişi oldu ama şimdi herkes yan etkilerinden şikayetçi. Ben de duydukça etkileniyorum maalesef.
Unutkanlık başladı sudoku oynuyorum 🤣
Ay bende de var o durum. Ama aşı olmayanlardan da duymaya başladım unutkanlık sorununu. Genel bir b12 eksikliği var. Bilemedim. Ben de aşıya yormuştum ama.
B12 ülkecek sorun et pahalı olduğu için sanırım 🤣
Bu daha mantıklı geldi şimdi 😄 Ben pcr testiyle alakalı olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum. Ne oluyo ne bitiyo kimse tam anlamıyla bilmiyor. Allah korusun hepimizi 🙏
Elbet öleceğiz çok kafaya takmaya gerek yok 😊
Kendi ayağımla gidip vurulduğum aşıdan ölürsem çok üzülürüm 😔
Ölmüş olacaksın zaten üzülemezsin 🤣
Cidden kendi ayağımızla ölüm fermanımızı imzaladık pispisine gidiyoruz 😔
Bu cevabın geleceğini tahmin etmiştim 😄 Cidden imzaladık bu arada. Hangi kafayla attım o imzayı kendimi şaşırıyorum. Çok ilginç 🙄
Ben de tahmin ettiğini tahmin ettim 😄 kan versek kan yenilense öyle öyle 10 kere yapsak aşıyı atar mıyız acaba
Kan vermenin iyi geldiğini söylüyorlar. Bir de hacamatın. Kan temizleniyormuş. Ama aşının içindeki maddelerin kendini yenileyip arttığını söyleyen de var. Her kafadan bir ses çıkıyo. Kan vermek isterdim aslında ama kilo sınırının altında kalıyorum 🙄 Hacamattan da korkarım. O yüzden çareyi otlarda arıyorum. Isırgan otunun kanı temizleme özelliği olduğu söyleniyor.
Maşallah lokman hekim etmiş seni bu aşı 🤣🤣🤣 ısırgan ısırmaz mı
Baya araştırdım evet korkudan 😄 Kaynatıp içeceksin. Eldivenle dokunman lazım tabi ki.
Bana da hazırla ozaman madem biliyorsun 🤣 nede olsa kader ortağıyız aşı mağdurları olarak 😔
Çok zor bir işi yok otu alıyosun güzelce yıkayıp kaynatıyosun suda. Sonra sızdırıp ılıyınca içiyorsun.
Başka iyi gelen bir şey var mı ben ısırgan suyu içmem 😔
Zerdeçal ve zencefille çay. Eğer tadını beğenmezsen içine bal ya da limon koyabilirsin. Isırgan tadi o kadar kötü değil ya. Hem faydaları çok fazla. Denenir bence.
Zencefil güzel evet onu deneyebilirim 😍 hayat söz konusu mecbur ısırgan da içeceğiz 😔
Harika ikna ettim 😄 İnşallah şifa olur 🙏 Atalım bütün zararlarını.
🤣🤣
Allahım inşallah 🙏 ölürsen haber et
Tamam sen de