Çözüm önerisi olan?

30 yasında ben buna bir çözüm bulamadım belki bulan birileri çıkar… şimdi şöyle söyleyeyim 2,5 senelik evliyim , severek evlendik. Buraya kadar hersey tamam :D benim burada cok arkadasım yok, yani var ama birisi zaten calısıyor sadece haftasonu görüsüyoruz , o da eslerle. Yasadığım apartmanda yasıtım yok. Baska bir arkadasım var o da haftsonu esi evde olduğu icin pek cıkmıyor. Ben istiyorum ki sürekli görüstüğüm birisi olsun. Mesela hergün görüselim kahve icelim ya da her haftasonu bulusalım vs. Esimin öyle bir sıkıntısı yok cünkü burada cok sık görüstüğü arkadası var, haftasonu haftaici farketmiyor görüsüyor. Gidip bir kahve iciyorlar ya da oyun oynuyorlar. Bende kısıtlamayı pek sevmediğim icin arkadasıyla görüsmesini normal karşılıyorum ve haftasonları bazen onunla bulusuyor. Ama bu sefer ben evde tek kalıyorum ve bütün gün cok sıkılıyorum. Görüstüğüm arkadasımla evimizin arası uzak. Hani ay bi kahveye atlayım ya da cagırayım diyemiyorum. Tek basıma cıksam dısarıda ne yapacağım bir de? Ailem sehir dısında mesafe uzak değil ama her haftasonu da oraya gidilmez. Napcaaam simdi ben
Çözüm önerisi olan?