Çözüm öneriniz var mı?

kız arkadaşımla 3 yıldır beraberiz başlangıcımız sıkıntılı biz onunla tanıştığımızda hayatında birisi vardı sonra ayrıldı, ayrıldığı gün biz beraber olduk. Bu ay 3. yılımız fakat net bir tarih yok şu gün diye. Normalde beraber yaşıyoruz ben ayağım kırıldı geçen ay ondan dolayı ailemin yanına geldim 1 hafta önce, o da çalışıyor ona yük olmamak için. Her neyse Geçen gün işten çıktığında görüntülü aradım açmadı, kendisi inince kendisi aradı ve ben sakızı şişirip şişirip bana doğru patlatılmasından inanılmaz rahatsız olurum, Sakızı düzgün çiğner misin dedim oda kapat ya enerji düşürüyorsun gibisinden konuşup telefonu kapattı ve sonra bir anda değişti. Sabah 8'den akşam 8'e kadar telefona bakamıyor çalıştığı yerden dolayı. Sabah düz bi günaydın akşam ise çıktım diyor 1 saat sonra eve gidiyor 1 saat sonra da uyuyor. 3 gün izinli dün izinli idi yazdığıma saatte bir cevap veriyor. arıyorum açmıyor. 5 dk sonra yazdığıma 00.05'te cevap vermedi 2 gün önce, sabahta uyudum aşırı yorgundum dedi. Dün biraz irdeledim Sen daha 3. yılı kutlamadın benden ne bekliyorsun sadece modumu düşürüyorsun enerjimi düşürüyorsun benden ne beklentin var benim senden beklentim yok dedi. Ben bunların genelinin temelini ailemin yanına geldiğimde haftaya geri dön demişti. Ayağım kırık nasıl döneceğim tek başıma demiştim bir şey söylememişti, bunun olduğunu, sonra 3. yıl olduğunu düşünüyorum. Ev dağılmıyor sen yoksun çünkü dedi, ayağım kırık olduğu için belirli bir alanda oturup yemek yiyorum başka evin içinde yaptığım bir şey yoktu. Sakıza kırıldığını söylediğinde bende evi dağıttığımı söyledin bu kırıcı değil mi diye sordum. e kırıl o zaman dedi. Ceket almaya gidiyorum dedi kapattı. Ne bi özür ne bi bişey beklemiyorum dedi.

Çözüm öneriniz var mı?