Arkadaşlar yaşıtlarım ve benden küçükler lüks mekanlarda geziyorlar bende istiyorum nasıl bir çözüm önerisi var? Herkes instagram da güzel mekanlarda foto atıyo geziyor
Asgari ücret ailemle yaşıyorum
Asgari ücret ailemle yaşıyorum
Hayat Instagram'daki gibi değil. Asgari ücretli kredi çekip sıfır pahalı telefon alan biliyorum. Herkes yaşamak istedigi hayat için kendini zorlayıp öyle görünmeye çalışıyor. Elindekini odaklan tadını çıkar. Küçük küçük ilerlemeye bak. Mesela o pizzacı işi bir adım 😄 Yok ben kısa yoldan gideceğim dersen kısa yolların hepsinin sonu uçurum.
Pizzacı mantıklı olabilir ama
Esracığım, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada gördüğümüz şeylerin üzerimizde bazen büyük bir baskı yarattığını kabul etmek lazım. Ama unutma ki, sadece görünenlerin ardında bambaşka hikayeler var. 😊✨
Öncelikle sahip olduklarına şükretmek ve küçük mutlulukları fark etmek önemli. Ailenle yaşıyorsun ve bu maddi olarak biraz nefes alma şansı verir. Az bütçeyle de güzel yerler keşfedebilirsin. Doğal alanlarda vakit geçirmek, açık hava etkinliklerine katılmak çok keyifli olabilir. Fotoğrafların güzelliği mekândan çok anın anlamında gizli. 🌿📸
2025’in kapıda olduğu şu günlerde kendine yeni hedefler koy. Daha fazla sosyalleşmek, küçük hayallerini gerçekleştirmek harika bir başlangıç olabilir. Umarım bu yıl sana bol keyif ve huzur getirir! 🎉💕
Cevap
4Cevap
Popüler kültürün getirdiği bir alışkanlık. Ayda bir kez gitse de çok güzel pazarlamasını yaparlar.
İlgi çekmek için tüm bunlar. Kendin ol, boş ver.
onlar hesanı kendileri ödemiyor da ondan:D
Onların hepsi iyi * * alkislayin ulan ibnlrrrr
Neddn
İnan bana alayı kolpa inanma sahte gülüşlerine
Neden gosteristen zevk alıyolar
Kısa ve öz görmemişlik ve özenti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?