Sağlık & Diyet Sucuk kilo aldırır mı? aliwhy3406 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sabah kahvalti yapmasam 2 gibi 5 dilim sucuk yanında da haşlanmış yumurta yesem kilo alırmıyım salatalık domates filan? Sucuk kilo aldırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Feyzakaraman Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 75% 1 yıl Bu şekilde yersen almazsın ama kahvaltı önemli bir öğün bence atlamamalısın 1 2 Yorumla aliwhy3406 1 yıl Herkes kahvaltı yapmazsan zayıfların filan diyoda oyuzden demistim Yorumla Feyzakaraman 1 yıl Ben de 3 ay kadar diyet yaptım 7 8 kilo verdim ama öğün atlamamak gerekiyor Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhabalar Hayır bir kereden bir şey olmazÇok kendinizi kasmayın.. kontrollü sizin elinizde olsun yağsız pişirin afiyet olsun 0 0 Yorumla
Aslısakinol Takip Et Yoda Yaş: 24 1 yıl kilo vermek kalori açığı ile ilgili bir durum diğer öğünleri hafif tut dengele 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Vücut tipin ne? Ve amacın kilo almak mı? 0 2 Yorumla aliwhy3406 1 yıl 5. Gündür diyetteyim Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ 1 yıl Kilo yapıp yapmayacağı diyetine zarar verip vermeyeceği vucut tipine, trioit bezlerine, gün içindeki aktifliğine göre değişir Yorumla
Dilekdemirci Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok aldırıyor. incecik dilimi bile çok kalori 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 27,9b cevap paylaştı. Aldırabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu şekilde yersen almazsın ama kahvaltı önemli bir öğün bence atlamamalısın
Herkes kahvaltı yapmazsan zayıfların filan diyoda oyuzden demistim
Ben de 3 ay kadar diyet yaptım 7 8 kilo verdim ama öğün atlamamak gerekiyor
Merhabalar
Hayır bir kereden bir şey olmaz
Çok kendinizi kasmayın.. kontrollü sizin elinizde olsun yağsız pişirin afiyet olsun
kilo vermek kalori açığı ile ilgili bir durum diğer öğünleri hafif tut dengele
Vücut tipin ne? Ve amacın kilo almak mı?
5. Gündür diyetteyim
Kilo yapıp yapmayacağı diyetine zarar verip vermeyeceği vucut tipine, trioit bezlerine, gün içindeki aktifliğine göre değişir
aldırır yeme abi sen
Çok aldırıyor. incecik dilimi bile çok kalori
Aldırabilir.
Hayır almazsın
Sanmam