Artık dayanamıyorum insanların eleştirisine çok zayıfsın , yemek yemiyor musun, rüzgar esse uçarsın falan diyorlar artık kendimden de soğudum ama alamıyorum çok psikolojimi bozdu bu durum hatta bazen beni küçük çocuk sananlar oluyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cok guzel bisey bence eski sevgilimde 38 kiloydu hemen kaldiriyordum yorulunca kucagima alip tasiyordum :) uzuldugun seye bak yaa
Eski sevgilin mi
Evet nolduki
Bişe olmadı
Oda poaca yiyordu sabahlari kilo almak icin yinede alamiodu. bide cok sinirli oluyor zayif insanlar gerci bende zayif sayilirim 70 kiloyum
Ben cok seviyorum kisa zayif minyon kizlari boyle gorunce kaldirasim gelio.
Yaş kaç
Sevgilin cok sansli bence
27
Pekmez falan yemeyi denedinmi. tahin falan
Kilo almak için kilo aldırıcı da kullanıyordum hiç bi etki etmedi hiç bişe
Uzulmene gerek yok bak simdi belki kucuk gosterebilirsin ama yasin 30 oldugunda akranlarin orta yas psikolojisine girince sen cok genc gosterceksin bu cok buyuk bir avantaj sadece biraz sabirli ol. bak seni teselli etmek icin soylemiyorum
Kilo alman onemli degil vitaminli saglikli beslenmen onemli bana tkp atarmisin sana detayli nasil beslenecegini neler yapman gerektigini anlatim
Biliyorum geç yaslancam evet bu bir avantaj ama yaşıtlarım gibi değilim yapılı veya uzun bende ne boy ne kilo var
Yaaa sacmalama 1.90 erkeklee bile minyon kiz istio. cok sanslisin sadece psikolojin bozulmus takinti yapmissin bana guven. yalan soylemiyorum bak sana eski sevgilimin fotosunu atayim
Yaa foto atayim dedimde izin almam lazim tabi senin icin konusurumda neler yapman gerektigini soyler. o diyetisyenede gitmisti bir ara
Hemde o senden yasca 5 yas buyuk oldugu halde oyleydi
Sen birkac yila 40 kiloyu rahat gecersin zaten
Gerek yok foto atma bana
tamam nasilsin simdi? biraz daha iyimisin
Yaaaa aklim sende kaldi. sen aglarsinda simdi. bak sakin aglama
Yok niye ağlıyim
tamam iyi. tanismicakmiyiz
bende çok cılızdım sonra bir kilo almaya başladım oturdu yerine her şey merak etme alırsın
Nasıl aldın
YİYE YİYE :d
Balık yağı tüketebilirsin ekmek ağırlıklı beslen boy kaç
154
47-48 kilo alırsan fıstık gibi olursun
Diyet uzmanına git
merhaba. sen etrafa bakma. kulaklarını tıka. hayat senin vücut senin istediğin gibi yaşarsın.
Maalesef tanıdığın tanımadığın insanların eleştirisi daha bitiriyor tamam diyorum alıyorum kilo motive ediyorum bakıyorum biri eleştiri yapıyor sonra üzülüyorum inancım da kalmiyo artık
bence boyun ve kilon çok uyumlu. çok fit göründüğüne eminim. kıyafetlerde çok güzel oluyordur üzerine. fazla kulak asma söylenenlere. kendi yoluna bak bence.
Değil ya
nelerden şikayetcisin mesela en çok.
Hayattan
eski sevgilimde minyondu senin gibi. kilosu boyu sana çok benziyordu. onun da ailesi çok baskıcıydı. ancak benimle beraber baya heyecanlı zamanlar geçirince hayattan zevk almaya başladı. sevgilin yok mu şu anda
İştah açıcı şeyler yemelisin. bolbol karbonhidrat ağırlıklı ve yağ ağırlıklı beslenmelisin
Kalori fazlasi ile beslen pizza hamburger felan ye ne bulursan ye yani
Kilo almak istiyorsan; protein, tahıl, sağlıklı karbonhidrat ve kuruyemiş çok tüketmen gerekir.
Merhaba su an kac kilosun ve boy kac
İlk defa 36 insan duydum
Maşallah kilon 36. Ama Saygısızlık 150 olmuş umrumda değilsin sorunlarında boğulursun umarım
36 mi o nasil ua
Demi işte nasıl bende anlamadım
Su an asiri meraj ettom
Doktora git diyetisyene
Yağlı ye