Kilo vermek istiyorum su iç verirsin dediler normal de zorlasalar günde 1 bardak zor içen biriyim ama 3 4 gündür günde 1,5L su içiyorum buna rağmen hala kilo veremedim hatta daha da artıyor gibi hissediyorum 50den 52 olmusum 2 kiloyu tekrar nasıl verebilirim? yani saat 6 veya 8den sonra açlık olursa kuru yemiş tüketiyorum iştahım birden kapanıp birden çok pis açıldı ve yesem bile ne kadar karnım şişsede doysam da hala bir şeyler yemek istiyorum bunun için ne yapabilirim lütfen önerilerinizi ve görüşlerinizi söyler misiniz eski kiloma geri dönmek istiyorum suyu ne sıklıkla içmeliyim yoksa az mi su içiyorum? su içere
k kilo veren varsa yardımcı olabilir mi lütfen.. (Boyum 1.60) normalde ne kadar yersem yiyim kilo almazdım da ama bu sefer cidden 2 kilo birden aldım.
k kilo veren varsa yardımcı olabilir mi lütfen.. (Boyum 1.60) normalde ne kadar yersem yiyim kilo almazdım da ama bu sefer cidden 2 kilo birden aldım.
Güncellemeler
+1 yıl
iştah kapatıcı besinler varsa söyler misiniz birde lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok temel mantık. Mesele suyu ne kadar içtiğin değil. Yediğinden fazlasını harcanan lazım. Ya da harcadığından daha az kalori alman lazım. Suyun içinde enerji yok. Amaç mideyi doku tutmak
Yemek yerkende çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeklerinden yiyorum İnternette o ekmeklerin tok tuttuğu mideyi çabuk sisirdigi ve kilo verirdigi yazıyor gerçektende verdiriyor mu peki
normalde ben çokta yemem ki iştah neden açılmış olabilir
Bilemem. Duygu durum değişiklikleri bile etkiliyor iştahı
ya ben her gün bir şey yemeden önce İnternetten bakıyorum kilo yapıyor mu diye cidden çok sıkıldım artık vermek istiyorum 2 haftadır 52 kiloyum of
Boy kaç
1.60
İdeal 52 kilo
belim kalın duruyor
Spor yap o zaman. Sadece bel çalışabilirsin