56 kiloydum şimdi 65 kilo oldum. Sevgilim dalga geçiyor poğaça gibi oldun diye haklı da. Bana şok diyetler söyler misiniz? Nasıl kilo verebilirim? Psikiyatrik ilaç kullandığım için kilo aldım mutsuzum.
Çok kilo aldım nasıl zayıflarım 1 hafta içerisinde?
Bir hafta içerisinde zayıflamaya çalışmak çok da mantıklı değil ve zaten sağlıklı da olmaz. İlla ki yapıcam denirse de yapılması gereken maksimum kalori açığı oluşturmak, yani alınan kalorinin yakılan kaloriden çok çok az olması.
Bunu yapabilmek için de çok sıkı bir diyet, çok fazla spor yapmak gerekiyor ki hem yeni kilo alımına engel olunsun hem de mevcut olanlar hızlıca yakılsın.
Yalnız şu cümleye dikkat etmek gerekiyor "Psikiyatrik ilaç kullandığım için kilo aldım mutsuzum." o ilacı mutlu olmak için almıştın, fakat sonuç yine aynı oldu şu durumda. Çünkü sanırım hayata bakış açın değişmemiş, onu değiştirmelisin.
Mesela nasıl söyledi bilmiyorum ama (ciddi veya aranızdaki iletişime bağlı takılma olarak) birisi böyle söyledi diye kilo vermek hem de bu kadar hızlı vermek istemek doğru değil. Hem de bu kişinin ilaç kullandığını, duygudurumunu bilmesine rağmen bunu söyleyen kişi olması...
Önce ilac kullanma sebebini değiştir, gerisi gelir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski ve yeni kilolarimiz aynı sanırım tek fark ben doğum yaptım. Aralıklı oruca başladım dün iyi hissettim, ilk gün güzeldi bakalım sonuç ne olacak.