Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, kendini genç hisseden herkes fikren gençtir.
Genç kalabilmek, sağlıklı olabilmek için neler yemeliyiz, içmeliyiz, neler yapmalıyız?

Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, kendini genç hisseden herkes fikren gençtir.
Genç kalabilmek, sağlıklı olabilmek için neler yemeliyiz, içmeliyiz, neler yapmalıyız?
Stresten uzak dur, duramıyorsan şekillendir. Kalbini genç tut. Gerisi hallolur.
Kalbi nasıl genç tutuyoruz peki? 😀
Spor, dengeli beslenme, stres kaynaklarından olabileceğince uzak kalmak, nefes egzersizleri, kendi öz bakımına önem vermek, içine atmamak, bunları başaramıyorum diyorsan psikolojik destek almak gibi… anksiyeteye sebebiyet verecek şeylerden uzak kalmayı kendi kendine başarırsan kalbini genç tutarsın.
Harika olmuş 😀
Şunu Sağlık etiketine sabitlemek lazım 😂
Genelde pek çok profil yazıyor ama altı dolu olmuyordu, çeşitli sebeplerle yazıyorlardı. Sizinki öyle değilmiş, sitenin bir uzmandan psikolojik cevaplar almaya ihtiyacı vardı. Umarım kalıcı olursunuz 😀 Hatta Bi'Bilen olmak için başvurabilirsiniz isterseniz.
https://www.kizlarsoruyor.com/bibilenler
Kesinlikle olabilirsiniz, her seviyeden destek ihtiyacı var hem Sağlık & Diyet'te hem de Kişilik & Karakter ve Aile & Toplum'da.
Rica ederim, umarım ilgilenirler çünkü etikette aktif olanlar ihtiyacı görüyor 😀🙏
Kesinlikle 😇
Yinelenilinilmeli.
burada yinelenen kim? 😂
Bu soruyu soran😀
Hahaha 😂
Öyle bir yazmışsın ki üç kez okudum galiba 😀
Sonra halkadan sorduğun soruya gidince aydınlandım 😂
Hehehe düşündürmek işimiz😎
Teşekkürler
Ricalar
Cevap
3Cevap
Hic öyle bir çabam yok gelişine yaşıyorum, ölüm var düsturu ile
Ölüm hepimize var da ne kadar geç o kadar iyi 😂
Abur cubur ve asitli içeceklerden uzak dur. Bol bol su iç, yoğurt ye.
Estetik yapılmalı
Sende de var mı estetik Behlül? 😀
Şimdilik yok canım sende var mı?
Canım derken? 😂
Hayır yok ben yaptırmam sağlıkla ilgili bir durum hariç.
Tımam Canım
😂
Stresi azaltmak cok onemlı herseyin bası o bence..
Azaltabiliyor musun?
Dusunceleremi susturabıldıgımde evet.. Ozellıkle evdeyken.. Ama dısarı cıkınca vucudum da oyle bır negatıf enerjı hıssedıyprum kı.. Topraga bassam alev cıkacak..
Normal...
32 yasında Sacıma beyaz dustu, alnımda kırışıklıklar, ansızın gelen mıde krampları, goz altı olusan morluk ve torbalar.. Kendını sıgara ve kafeine verme.. Hıc normal degıl aslında da.. İşte..
Bu anlamda evet değil haklısın. Hatta başka bir ülke, coğrafya veya şartlar için belki de anormal ama söz konusu burası olunca...
Spor yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar