Toplama kampı gibi bir şey.
Kendi paranla eziyet çekmecilik.
Ben yemeyim de siz paramı yiyincilik.

Toplama kampı gibi bir şey.
Kendi paranla eziyet çekmecilik.
Ben yemeyim de siz paramı yiyincilik.

Neden okadar para harcıyorlar ki.. Söylesinler ailesinden birisine bir odaya kilitlesinler.. Aç da kaldım mı tamam işte.. Ne güzel kamp olur.. 😅 Hem parası cebinde kalır hem zayıflar.. Ohh miss daha istiyorlar.. 🤣🤣
Olabilir.
İnsanlar sosyal canlılar, tek başına yapamadıkları bir şeyi birlikteyken yapabiliyorlar ve tarih boyunca başarılarının sebebi de bu.
Zayıflama ve zayıflama kampı konusunun da bundan çok bir farkı yok. Eğer kişi kendi başına kilo veremediyse, veremiyorsa bunu bir topluluk ile yapabilir.
Doğduğumuz andan itibaren rol yaparız, hayatı rol yaparak öğreniriz yani görerek ve bunu yaparak. Etraftaki herkes kilo vermeye çalışıyorsa kişi de buna uyum sağlayacak ve ona göre davranacaktır.
Cevap
12Cevap
Bence kilo vermek için kampa gitmeye gerek yok düzen ve sağlıklı bir diyet ile birlikte kilo verilebilir.
Bence de evet
Gidenlere allah akıl fikir versin, şükür öyle bir derdim yok. 😄
Aman olmasın paranı çar çur etme böyle şiiler için.😄
Zenginlik bunu gerektirir.😄
Millet nereye nasıl para harcarim parayı nasıl telef ederim derdinde garip 🤷🏻♀️
bence akıl karı değil
ben gitmezdim :D
Ben de gitmem
Gerek yok o kadar irade yoksa insanda zaten yaşamasın tek başına
Yani kilo vermek istersen evet
Arrik son raddeye geldiyse gidilebilinir
Resmi dolandırıcılar
Ben gitmeyi düşündüm, bence mantıklı
Gerçekten faydası oluyorsa diyetisyene para yedirmekten iyidir. Çünkü evde tek başına sadece birinin verdiği akıl ile değil, aynı ortamda aynı şeyleri ya da aynı minvalde şeyleri yiyerek, beraber spor yaparak yani herkes eşit şartlarda olup birbirine destek oluyorsa çok daha iyi.
hayır ya bu ne
Mutlular ve ben şaka yaparım
Kilo almak istiyorum.
başka yolu da var
Böyle bir kampı ilk kez duydum
para harca kilo al para harca esir kampına git
Saçma
Saçmalık
Gitmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?