Adaptaston ve reaksiyon suresini gecmissin. Eger dedigin gibi oluyorsa kilon bir yerlerde bir eksigin ya da yanlisin vardir diyetinde. Metabolizmani hizlandirici yiyecekler tuket ozellikle yatmaya yakin
Yagli tohumlari tuketme bence. Uzak durman gereken yag, seker ve Niteligi dusuk karbonhidratlar. Bol yesillik sut urunleri ve tavuk, balik et tuketebilirsin. Seker krizin tutarsa dogal tatli iceren meyve ya da hurma tuketebilirsin. Metabolizma hizlandirmak icinde yogurt, ayran ya da aci biber oneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kaloriyi yanlış hesaplamış olabilirsin ya da o şey ödem olabilir yani su toplamıştır vücudun ya da kas artmıştır.
Odem nasil gider
Litre litre su içiyorsan ondan da olabilir her şey kalori değil
Her gun 1,5 litre icerim. Dun ve bugun sadece 1 litre ictim
Sabah açken tartıl Bir bir şey yiyip içmeden
Oyle yapiyorum zaten
Vücudun yaktığından daha fazla kalori alıyor demek ki ya aldığın kalorileri daha da azalt ya da hayatına hareket kat
1000 kalori besleniyorum. Daha once spor pek yapmiyorum artik onu da yapiyorum. Yani zaten dedigin seyi yapiyorum
O zaman kas yapıyorsun demektir😄
Ama ben kiloyu nasil verecem o zmn. Kas istemiyorum su an 😭 sporu mu biraksam
Şaka yaptım Öyle bir günle kas yapılmaz Bir ay boyunca devam et spora ve diyete Bir ay sonra netleşir kilo öyle günlük alınıp verilmez
2 haftada 3 kilo vermistim. Simdi gram gram cikiyor yine. Spor yapip yediklerimi azalttigim halde. Ben bu isten hic bsy anlamiyorum
Verdiğin 3 kilonun bir kısmı sudur yani su kaybetmişsindir onun Birazını geri alıyorsundur iki haftada 3 kilo yağ yakma imkansız gibi bir şey
Gözünün önüne 3 kilo patates getir o patatesler eriyecek de enerjiye dönüşecek o kadar kolay değil😄
Sen bana ne tavsiye ederdin simdi
Tavsiye ettim zaten diyete ve Spora devam et günlük de tartılma aylık tartıl En azından 2 haftada bir tartıl detaylara da takılma
Sagol😕
Diyete baslayali ne kadar sure oldu?
2 hafta
Adaptaston ve reaksiyon suresini gecmissin. Eger dedigin gibi oluyorsa kilon bir yerlerde bir eksigin ya da yanlisin vardir diyetinde. Metabolizmani hizlandirici yiyecekler tuket ozellikle yatmaya yakin
Keten tohumu yiyorum ama pek ise yaramadi ne yiyebilirim baska
Yagli tohumlari tuketme bence. Uzak durman gereken yag, seker ve Niteligi dusuk karbonhidratlar.
Bol yesillik sut urunleri ve tavuk, balik et tuketebilirsin.
Seker krizin tutarsa dogal tatli iceren meyve ya da hurma tuketebilirsin. Metabolizma hizlandirmak icinde yogurt, ayran ya da aci biber oneririm
Ödem olabilir
Nasil gider