Kısa sürede hızlı bir şekilde kilo alan sevgiliye sağlığı açısından kilo vermesini istemek kötü bir şey mi?

Kısa sürede hızlı bir şekilde kilo alan sevgiliye sağlığı açısından kilo vermesini istemek kötü bir şey mi?
Bence direkt olarak kilo ver çok kilo aldın demek yanlış bir hareket. Herkes kilo aldığını ya da verdiğini zaten fark ediyor. Önemli olan durduk yere bir anda bu kadar hızlı kilo almasına ne sebep oldu önce bunu sormak lazım. Kilo alınır verilir dert edilecek şey değil
Sağlık açısından sevdiyin insandan kilo vermesini istemek kötü bir şey değildir..
Hippokrat hep söylerdi tüm hastaların farklı hastalıkları olmasına rağmen hepsinin ortak özelliği tektir; fazla kilolu olmaları. Bu yüzden onun bir başlıca yöntemlerinden biri de hastalarını aç bırakıp daha sonra tedavi etmekti, fakat çoğu kişinin bu yöntemin ilk aşamasından sonra iyileşmiş olması, fazla kilonun zararlı olduğunu kanıtlamaktadır.
Anlayacağınız, kalbi kırılır diye söylemediğiniz gerçekler bir başkasının hayatından olmasının nedeni olur..
Güzel bir dille söylenebilir. Yanlış değil.
Neden kilo vermesini istediğimize göre değişir eğer göz zevki içinse yanlış ve bencilce bir şeydir insanı dış görünüş için sevmek yanlıştır. ama sağlığı için diyorsak kesinlikle doğrudur benim de eşim ya da sevgilim kilolu olsa kendi sağlığı için onu uyarırdım ama zorlamazdım kesinlikle çünkü ben eşimi kilosuna rağmen severdim zaten benim için fiziği önemli olmazdı.
Cevap
27Cevap
Kırıcı bir dille ifade edilmediği sürece aksine her iki taraf için de sağlıklı bir karar olur. Sonuçta insan olarak görsellik hepimiz için önemli, karşımızda bizi her ne kadar ruhuyla memnun eden biri olsa da görsel olarak da çeksin isteriz. İlişkiler de bu gibi beklentilerin olması çok normal bence.
Yanlış değil fakat kilo vermesini istemek değil onun kilo vermesine yardimci olmak onunla o süreçte birlikte olmak, onu anlamak birlikte spor yapmak, onu motive etmek önemli olan.
Yani sadece "hayatım kilo vermelisin" demekle olmuyor.
Sağlığı için isteniyorsa yanlış değildir. Zaten her şey niyete bakıyor. Birinin kilo vermesini elbette isteyebilir insan. İstemesinin altındaki niyeti bilmek çok önemli. Bu her şey için geçerli. İlk önce yapılan işten çok o iş ne niyetle yapılıyor buna bakacağız
Kilo başlı başına bir sağlık problemi.. Ama bu sadece fiziki bir problem değil aynı zamanda psikolojik problemleride beraberinde getiren bir sorun.. ki bu durum ikili ilişkilere de yansır.. Her konuda üsluba dikkat edilerek söylenen bir söz yanlış olmaz.
Hayır değil bunu güzel dille anlatmak yanında olduğunu hissettirmek bir hayli önemli bunun yanında ona destek amaçlı spor ya da diyetine katılabilirsiniz çok hassas bir konu bu çok dikkatli olunmalı
Değil, tam aksine iyi bir şey. Ama nasıl bir kilo olduğuna göre değişir. 50 kilo biri 58-60 kilo olduysa, biraz balık etli olmuştur çok takmamak lazım, verilir. Ama 45-50 kilo aldıysa ve bu ilaca bağlı değilse o zaman tabi ki istenmelidir.
Kadın veya erkek hiç farketmez kilo vermesini istemek veya sağlığı etkileyecek herhangi bir sorunun ikaz edilmesine alınmak önce kendini sonra karşısındakini düşünmemekten başka bir şey olamaz... sağlık ilişkinin en önemli unsurlarındandır
bir kere dile getirdim 20 kg aldı bende vazgeçtim kadınlar böyledir iyilikten anlamaz şimdi zaman zaman haber alıyorum şeker ve tansiyon hastası olmuş
kendi düşen ağlamaz ben sağlık açısından söylemiştim
Kilolu insanlar nedense daha tatlı gelir bana ama bakımlı olmanın da kimseye zararı yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta biriyle ilgilenmek beğenmekten geçer. Birbirimizi beğenmeliyiz ki ilgi daim kalsın bu da bakımla mümkün
Yanlış değil ama söylemek var söylemek var.. Tutup her yemek yediğinde bunu eleştiri olarak söylerse karşı taraf kırılabilir ama farklı yollarla samimi şekilde yaklaşım göstererek söylerse karşı tarafta anlayışla karşılar ve gereğini yapar.
Sağlık için bile rica etsen. Zayıfla desen. tınlamak istemeyen gerçekten bunu dikkate almıyor. Beni seven böyle sevsin diyor. Bu kafadalar daha çok.
Tabiki yanlış değildir. Güzel bir dille, üslupla ve onun sağlığı için söylenildiği sürece tabi. Tutupta kilo aldın , çirkinleştin , soğudum denirse yanlış.
Kilo almanın sebebi ya psikolojiktir ya fizikseldir. Her türlü nedeni kötü. Yani altında yatan nedenleri çözmek lazım birlikte. Kilo al ver demek yerine sebeplere odaklanmak lazım.
Hayır yanlış değil. Üslubuyla denmeli... Ne bu koca göbek? Bu ne yağ tulumuna döndün! Vs aşağılayıcı sözler hem onur kırıcı olur hem boşanma nedenidir.
Endeksim 20 çıktı girmisken hesapladım 😄
Yanlış değil tabi, sevgilim düşünmeyecek beni de kim düşünecek ya da ben onu aynı şekilde ama güzel dille söylenmeli kırmadan
Kullanılan dil önemli. Kırabilecek bir şekilde kesinlikle olmamalı. Onu düşündüğünü ve sağlığına dikkat ettiğini gösterir bence uygun bir dille söylemek.
Kilo erkeğe de kadına da yakışmıyor. Sevgilimin beni beğenmeyip üzmemek için söylememesindense tatlı dille teşvik etmesini tercih ederim ben 💆🏽♀️
Yani sağlığı için istenirse bence değil ya da kendisi istiyorsa.. ama bir an da söylemek üzebilir ve gelecek tepkiye hazır olun 🤪
Tabikide yanlış değil ama bunu ne şekilde söylediğin önemli kırıp incitmeden aşağılama dan söylersen sıkıntı yok
Yanmışi değil elbette sağlık için fizik için istenebilir elbette.. üslup çok önemli anlatırken kırmadan konuşmak mühim
sevgilisi kilo aldığı zaman seveceğim yerlerin çoğalıyor diyen kilo verdiğinde neden zayıfladın diyen erkek makbuldür 😂
Hayır değildir tabii ki; çünkü onun iyiliği ve sağlığı için söylüyor sonuçta ama bunu uygun ve nazik bir dille söylemesi en iyisi olur.
Vallahi sağlığı için istemek yanlış değil ama bunu özellikle kadın mutlaka yanlış anlayıp üzülür. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Kendi sağlığı için bunu kalpten isterim ama yani bunu ona söylemek kırıcı olur gibi geliyor bana
Kirici bir sekilde söylemek evet Yanliş baska türlü söylemek varken ne biliyim kendini söyleye bilirsin mesela benim dikkat etmem lazim gibisine
Söyleyiş tarzına göre değişir dalga geçer gibi söylersen olmaz ya da sık sık söylemen, bir kere uyar yeter
Hayır yanlış değil aksine ona yapılan iyiliktir kilo problemleri sağlığa zarar verir ama konuşma üslubu düzgün olmalı yoksa kırılabilir.
Daha sağlıklı olmasını istemez yanlış değil ya bence
Kibar bir dille söylenebilir bunda kötü bir şey olmadığını düşünüyorum
Sağlığı içinse yanlış değil.
Kendi göz zekiyse yanlış
Sebep hiç bir aman sağlık değildir. Daha iyi görünmelisin yoksa terk ederim demektir bence
Hayır en doğal hak bunu isteyecek bir doktoru var bir de hayat arkadaşı başkasını ilgilendirmez
Değil ben söylerim. Göbeklendik mi sanki hıııh derim 😂
Yanlış falan degil ben isterim kendisine baksın
Kötü değil ama yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor
Hayır kötü bişi değil sağlığı için ve onu düşündüğüm için isterim...
guzel bir dille soylersen yanlis degil ama kucuk dusurerek kendini kotu hissettirerek soylersen kotu
Doğru bir dille söylenirse yanlış olmaz sağık sonuçta.
Aşırı fazlaysa güzel, tatlı bir dille söylenebilir.
Onun bedeni hakkında bir şeyler yapmasını istemem ama kilo alırsa göbüşün büyümüş derim.
Yanlış değil ama kırıcı bir şekilde söylemek doğru olmaz
Sağlığı içinse evet ama dış görünüşü için doğru bulmuyorum
Ben onu 75 kiloyken de çok sevdim, şimdi 90 kilo yine seviyorum.
200 kilo olsun yine severim.
Çünkü ben onu seviyorum.
Çünkü çok seviyorum ve aşığım.
nasıl istedigine bağlı gidip çok kilolusun biraz kilo verde demezsin diyemezsin ama kendi sağlığı için vermesi gerektiğini güzel bir üslupla söylersen yanlış birsey olacağını düşünmüyorum şahsen
Üsluba dikkat ederek istenildiğinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Her insan eşinin yanına yakışmasını ister.
Direkt söylemek yerine şey de mesela ben spora yazılacam gel beraber yazılalım. Sonra akşam yemeklerini sen hazırlarsın böyle sağlıklı şeyler falan
Bence yanlış değil. Ama bunu ona kırmadan söylemek lazim
Yanlış değil. Nede olsa onun sağlığını düşündüğün için kilo vermesini istiyorsun
Hayır tam tersine sağlığı ve cinsel ilişkiden haz almak için istiyorsun
Hayır normal bir istek ama sevgili şüpheli denemek lazım
Kilo vermek istese ztn onun için çalışırdı. sırf birisi dedi diye verilmez.
Yanlış değil de usulunce söylememek baya bi kabalık olur gibi 😅
Yanlış, birbirlerini seven kişiler fiziksel özellikleri elestirmeleri çok kötü
Hayır yanlış değil sen onun iyiliğini düşünüyorsun neden yanlış olsun.
Söyleme şekli önemli.
değil gözü kaymasın istiyorsa vermek zorunda
Yoo değil bence normal bir durum
Üslup önemli yoksa yanlış değil.
Doğru zaman ve doğru kelimelerle söylenmeli.
Yanlış değil ama doğru üslupla olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?