Denmemeli. O bunu pekala akıl edebilir, tercih etmiyor demek ki böyle bakmak lazım. En azından benim hayatıma alacağım insan, bunun farkında olabilecek bir kişiliğe sahip olmalı, sağlık için ne yapması gerektiğini ya da yapmak istemediğini bilmeli, bende buna saygı duyup, yanında olmalıyım. Eğer ciddi anlamda sorun yaşayabilecek bir beslenme türünü tercih ediyorsa, buna dikkat çekebilirim, sağlığı adına endişe duyduğum için.
Gereklilikten bahsetmek veya baskı uygulamak, asla kabul edemeyeceğim kaba bir davranış. Ben ne böyle davranırım ne de böyle biriyle ilişki sürdürüm.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nazikçe destekleyici şekilde söylense kabalık olmaz herhalde ya, ama yine de diyemem ben 😬
16 Yorumla- 1 yıl
Sağlığın için demek güzel yumuşatılmış ifade
Göbişko çok demektense😝🤣🤣 - 1 yıl
Şey diyormuş adam en iyisi aşka birşeyler katamadım göbeğime fazlasını katayım🤣🤣😝😝
- 1 yıl
♥️♥️
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aylin ayı gibi oldun biraz boğazını tut derse olmaz tabi. Mesele üsluptur
22 Yorumla- 1 yıl
Evet ahaha üslup😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl bir dille söylendiği önemli bence
Ama buradaki en büyük etken sanırım söylenen kişinin yapısı
Çok hassas olanlar için oldukça kırıcı olabilir.
Kilo vermelisin demekten ziyade farklı bir yaklaşım daha iyi olur
Mesela beraber spor yapmaya teşvik etmek gibi
Düşünmek lazım öncesinde, böyle şeyleri pat diye söylemeden01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevdiğimin sağlığına dikkat ederim.
Fazla kilolar hem kolesterol, hem kadın sağlığı konusunda sıkıntılar yaratır. İyi olmasını istemek kabalık değil ama maalesef bunu küfür gibi algılıyorsunuz. :D
121 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar sağlık sorunu olan birine dense kendi harekete geçmeli😅
- 1 yıl
Bilmem benim bu sorunlarım olmadı. Ama sağlığın için hayatım dese sevgilim/eşim dikkate alırdım😁😀
- 1 yıl
Yok sanmam açmam kendi hayatımla ilgili hiç sormadığım gibi burada😅👍🏻
- 1 yıl
Ahahaha ona çok gülüyorum ya bir de hakaret ediyorlar😅
Kendimize sanıp kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller🤣🤣 - 1 yıl
Bizlere de oluyor. Bir de slk, grzklı falan demeleri ayy rezil ediyorlar kendilerini😅😅
Onlar sitenin yenileri öğrenirler yakında🤣🤣 - 1 yıl
Öyle öyle bazısı gizliden geliyor onlar bilenler zaten bilerek yapıyorlar sabah öyle yapan olursa siliyorum ben. Günüme güzel başlamak isterim diyorum😁💅🏻
- 1 yıl
Kendi sorumda valla hakları yok kusura bakmasınlar.
- 1 yıl
Kural dışı yapmıyorum yapılmamalı da zaten yorum silme. Rahat ol👍🏻☺️
- 1 yıl
O ara ara oluyor. Sisteme yazıyorum bu durumlarda. Hatalı iadeye çok kez denk geldim.
- 1 yıl
O hataları yapanlar yine insanlarda neyse boş ver. Anladım seni.
- 1 yıl
🙂🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılNasıl söylediğine bağlı ya gerçi bir kadına nasıl söylersen söyle kabalık gibi 😂🤦🏻♀️
26 Yorumla- 1 yıl
Ahahaah aynen🤣🤣
- 1 yıl
Allah affetsin 😂
- 1 yıl
Sakinde kalmak zor buna🤣🤣
- 1 yıl
Bana diyen yok ben hep fitim şükür 😂😂
- 1 yıl
Yok bende bunu hiç duymadım. Ama hayal edince kötü bir his😅
Bilen biliyor tatlım zaten:D - 1 yıl
Düşüncesi bile omg😱😂
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNe söylediğin değil nasıl söylediğin önemli derim her zaman. Bu konuya da cuk oturur.
22 Yorumla- 1 yıl
Tam yerinde👍🏻🌟
- 1 yıl
☺️
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kabalık olurda birazda samimiyete bağlı şaka kaldırabilen biri olma. ı :D
17 Yorumla- 1 yıl
Evet bak son dediğin cidden doğru. Şaka kaldırması lazım👍🏻😄
- 1 yıl
Bir hoca daha doğuyor😅
- 1 yıl
Sen tespitlerin doğru ondan dedim😅😅
- 1 yıl
😅😅👍🏻👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bence kabalık değildir. yani kilolu olmak sağlıksızdır. bu yüzden de güzel bir şey ama nasıl dendiği önemli burada
00 Yorumla
1 yılBu bir erkeğe denir de kıza söyleyince kabalık olur bence. Kızlar daha çok takıntılı oluyor kilo konusunda
28 Yorumla- 1 yıl
Evet takılır kızlar, takılırız illaki😄🌻
- 1 yıl
Küfür gibi 😅😅
- 1 yıl
😂😂🥺
- 1 yıl
Eşitlik nerede? Cinsiyst eşitliği hani? Kadın söylese bişey olmaz, erkek söylese kabalık? Cinsiyetçilik değil mi bu? Bence kim söylerse söylesin kabalıktır. Kadını , erkeği yok bu işin.
- 1 yıl
Ne alaka? kadınlar daha çok takıyor dedik
- 1 yıl
Kadın takarda erkek takamaz mı? Bizde insanız. Takarız. Farkımız ne? Cinsel organ dan başka fark yok bence 😃 hepimiz insanız
- 1 yıl
Benim gördüğüm kadarıyla takmıyor. Bu benim düşüncem katılmak zorunda değilsin. Cinsiyetçilik falan yok burada.
- 1 yıl
Bende takarım. Bana kilo ver dese, öyle kabullendin böyle idare et. ya da git derim.
1 yılKadınlar için hassas bir konu bence birini seviyorsak her haliyle sevmeliyiz ama karşımızdakide kendini salmamalı, aslında her iki taraf da olabildiğince kendine dikkat etmeli , beraber spor yapalım mı denebilir hem aktivite olur hem karşımızdakini kırmamış oluruz
13 Yorumla- 1 yıl
"Beraber spor yapalım mı?"
Bu güzel bir öneri ve kırmadan söyleme şekli 🤌🏻 - 1 yıl
Teşekkür ederim düşüncemi beğendiğin için
- 1 yıl
Rica ederimm..🌃
1 yılDeğildir ya ilişki için fedakarlık etmek gerekir ama eğer sağlık açısından kilo veremiyor ise bir şey dememek gerekir
me sela ben kilo alamıyorum kilo vermenin tam tersi eğer ki bana derse çok zayifsin kilo almalısın bende derim o zaman bana yardımcı ol çünkü ben hiç bir şekilde kilo alamıyorum ondan yardım isterim
Bide şöyle söylememek lazım sen çok kilolusun şişmansin zayıfla artık gibi kaba kelimeler kullan mamaliyiz ki sorynlari birlikte rahat birsekilde cozebilelim 🙂11 Yorumla- 1 yıl
Evet nazik bir dille✨✌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet, “kilo vermelisin” gibi bir ifade sevgiliye yönelik doğrudan bir yorum yapıldığında kabalık olarak algılanabilir. Bu tür bir yorum, kişinin duygularını kırabilir ve kendisini eleştirilmiş hissetmesine neden olabilir Böyle söyleyebilirsin aşkım senin iyiliğin için söylüyorum sağlığına dikkat et.
13 Yorumla- 1 yıl
Sağlığına dikkat et demek mantıklı ve olması gereken👍🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederimm💐
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sevgiliye kilo vermelisin dedikten 2 dakika sonra ağzın üstüne lahmacun küreği yemek kaçınılmaz olur bu işin espirisi tabii ki
Kabalık olur evet zaten birini seviyorsak onu kusurlarıyla olduğu gibi sevmeliuiz hatta o Kendinde en çok neyi kusur olarak görüyorsa en çok orasını sevmeliyiz17 Yorumla- 1 yıl
Sağlığı içinse denir. Ama aşırı bir kilo yoksa sağlığını bozacak gerek de yok bence kilo konusunu açmaya.
- 1 yıl
Tombik etli butlu🤣
- 1 yıl
Mıncır dur😂😂
- 1 yıl
Ahahaha😂😂🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBiriyle en başta sevgili oluyorsanız onu olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da " ben spor yapıyorum senin de spor yapıp kendine bakmanı isterim" dersiniz. En başından dürüst olarak ve her şey net bir şekilde ilişkiye başlamıyorsanız çok uzun sürmez o ilişki.
10 Yorumla
1 yılSağlığın için kilo vermelisin hatta ben de kilo aldım birlikte spor yapalım kilo verelim ikimizin de sağlıklı yaşama ihtiyacı var derim. Bunu hayatımdaki bütün sevdiklerim için yaparım ayrıca alkol ve sigarayı bırakmalarına da yardımcı olmaya çalışırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEğer iyiliği için güzelce söylüyorsa kabalık değil ve karşıdaki insan aşırı kilolu ise. Ama eğer bir aşırılık yoksa ve ters bir şekilde kırıcı bir şekilde söyleniyorsa o zaman kabalıktır. Kilolu olmak gerçekten çok sağlısız bir şey ben de kilolu olmaktan uzak duruyorum. Ve özen gösteriyorum. Karşımdak insanında kendi sağlığına önem vermesini ve kendi sağlığına önem verecek kadar kendisini sevmesini isterim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılÜslubuyla incitmeden söylenirse hayır bu onun sağlığından endişe ettiğini ve deger verdiğini gösterir , lakin alaycı kaba ve kırıcı bir üslup ile söylenmiş ise ben o insanın sevgisinden şüphe ederim ve gerekeni zaten yapar yol veririm
12 Yorumla- 1 yıl
Evet kesinlikle üslup dikkat edilmesi gereken👍🏻✨
- 1 yıl
Sözde sihir vardır derler ve üslup herşeydir 🙋❤️
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aslında yadırganmaması gereken insandır, iyi niyetiyle söylüyordur. Sağlıksal açıdan söylüyor olabilir veya beraber spora gidelim diye fikirler üretir, ki bu da iyi niyetlidir. Ama bazıları da kendi zihinsel eksikliklerini görmezden gelip kendini ulvi varlık sanarak, kızı böyle yüzeysel bir istekle sinir sahibi yapabilir. Bunlar bir süre sonra herhangi bir sebepten dolayı terk edilince arkanızdan ağlar. Halbuki iki gün önce halinizi beğenmiyordu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKonu açılır ve sürekli beni beğenmez yargılarsa derim ama normalde demem denmesini istemem ama uygun bir dilde şaka kaldırır ve yaparım beraber perhiz ve sporda yaparız 😊
26 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️
- 1 yıl
Durduk yere demem kıyamam tombik tombik köfte gibi sevilir beee 😂🤗🥰dimi fıstık
- 1 yıl
Öyle aşk kadın bende diyemem ben birde hiç kıramam derken normalde de birine kilo aldın ver diyemeyen biri iken😛😂🌹
- 1 yıl
Eğer kaşınırsa olur var öyle tipler bak kendine bakmaz hep seni aşagı çeker ama normalde yapmam yumoş yumoş 😂😂😂😂😂🤗🤗🥰🤗🥰🌹☺
- 1 yıl
Aşağı çekiyorsa çarpa çarpa demek gerek haklısın😂😂🍫🍫🧡🧡🧡
- 1 yıl
Aynen öyle itina ile çarparız☺😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. biraz oyleee
konudan bağımsız yumurta sorusunda bir tane kız gizliden saçma bir görüş yapmış kaldıramıyorum yorumunu da sana zahmet kaldirirmsn16 Yorumla- 1 yıl
Kalkmadıysa destek oluruz her zaman🌹
Tuhaf insan çok canım. - 1 yıl
Klavye cesurları işte bizde de oluyor canım. Modlara yapıyorlar birde. Ahahah en kolay kaldıracak kişiler saçma sapan yorumları. Kafa o kadar basıyor işte onlarda da.😅😅♥️
- 1 yıl
Rica ederim fındığım🌸🩷
Vay be lisede edwarda benzetiyorlardı gözümde canlanır koskoca mazi 🥲
13 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️
- 1 yıl
Ahahaah estağfurullah😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. eee tabi yani biraz öyle sanki onu incitmeden başka yolla demek gerekiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Sağlığın için hayatım gibi😀
1 yılSöyleme şekline göre değişir. Bana asla "kilo aldın , biraz zayıfla "demesin mesela.
14 Yorumla- 1 yıl
Demesin demesin🤣👍🏻
- 1 yıl
🤭🤭
- 1 yıl
Bal zehire döner yoksa sende tahmin ediyorum😂😂
- 1 yıl
Kesinlikle 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden kabalık olsun
Ama söyleyiş tarzı ve seçilen kelimeler dogru ve doğru zamanda söylenmiş olmalı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen dedim iyi yaptım sağlıklı olsun
Kaldı ki o aşırı laf ediyordu güzelliğe ben de ona yaptım iyi yaptım üzüldüyse de oh canıma değsin
Kendisi fazla laf ediyordu yok söyle olsun böyle olsun
10 YorumlaRahatsıslığı varsa, destek amaçlı konuşma arasında olur. Ama durduk yere güzel hissettiği gün ya da hamilelik ten sonra falansa ondan hayır gelmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılHerkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı sağlığı açısından sorun teşkil etmiyorsa uyarmam çünkü kendisi zaten farkındadır biliyordur kabalık olur 💁♀️
10 Yorumla Kabalık olarak algılamam ben ya.
20 YorumlaYani kırmadan söylenilebilir önemli olan üslup
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet kabalık daha uygun ve güzel bir dille anlatılabilir
10 Yorumla
1 yılKabalık ama bunu sorun etmeyecek o kadar karektersiz kadın var...
10 Yorumla
1 yılDirekt öyle degil de daha sempatik şekilde uygun bir dille soylenmeli
10 YorumlaValla uyuz birisiyse ben kilolu muyum der
Diyen de eğer daha da uyuzsa kilo ver demez daha ağır söyler 😅 ama bence bir şey olmaz yani14 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen😅
- 1 yıl
Yerine göre😅
1 yılDirek öküzluk sanki kişinin gözü yok kendini göremiyor zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılhamile gibi duruyor garip oluyor bilmiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılGöbeğini yerim onun, vermese de olur. Yani kilo vermesi gerektiğini düşünmem bile
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbence değil
her iki cinsiyette de fil iken kendini balık etli sananlar var10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSöylenme dili önemlidir ama yine de söylenmesin.
10 Yorumla
1 yılKabalık ve muhtemleen ayrılmak için bahane arıyor
10 YorumlaEvet
Ama o da kilo vermek istiyorum der sen destek çıkarsen değil o zaman
10 Yorumla
1 yılÇok büyük kabalıktır. Sevgili olmasına gerek yok herhangi bir insana söylemek kabalıktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet şahsen bana dese ayrılık sebebi ben diyebilirim kendime ama o diyemez.
10 Yorumla
1 yılKadın erkeğe söyleyebilir de çok saldiysa kendini kadına pek soylenmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBir miktar evet zayıf olana da kilo al demek incitici
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılSöyleme şekli çok önemlidir. Öyle pat diye söylemek kabalık olur. Ancak bunu düzgün ve nazikçe söylemek daha iyidir.
10 Yorumla Bana denilmesinden hoşlanmam. Bende demem galiba ya kocama ona göre yemek yaparım ama 😅😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKız arkadaşım yok ama olsa da ben diyemem herhalde kırılabilir yani ne kadar belli etmese de.
10 Yorumla Kabalık olsun olmasın ben demem çünkü sıkıntı çıkaracak bir cümle bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
1 yılTabi ki kabalık kimse kimssnin kilosuna karışmamalı karışamaz... ben masada bıraktim bir kızı az kilolusun dedigi icin herkes haddini bilmeli...
00 Yorumla
1 yılEğer çok aşırıya gidiyorsa kibar bir dil ile spora başlamasını veya yediklereni dikkst etmesini önere bilirsin. Veya birlikte spora bașlamayı teklif edebilirsin. Illa Fitness olmasina gerek yok, günlük yürüyüşler de etkili ooabilir
10 Yorumla
1 yılBen göbeğimle şakasına oynayınca aşırı üzülüyorum düşün yani
13 Yorumla- 1 yıl
Yaaa ahahah alemsin😅😅
- 1 yıl
Hsownrojspqjspsjqpwkpekwo öyle ama
- 1 yıl
💐💐🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet kabalıktır cunku karsısındaki kisi zaten kendini aynada goruyor ve her seyin farkında, bunu ona soylemek cok hos bir davranıs degil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTabi kabalık. Kızda söylese kabalık, erkek de. Madem kilo vermesi gerektiğini düşünüyordun, neden sevgili oldun, derler adama 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSevgili olmadan önce kilolu olduğunu görmemiş miydin
02 Yorumla- 1 yıl
Benim sevgilim değil yalnız😅
- 1 yıl
Kabaliktir
Kadına söylenince mutlaka kabalık oluyor, ne hikmetse?
Ama bir kadın, bir erkeğe söylüyorsa durumlar değişiyor 😅00 Yorumla
1 yılhayır söyleyebilirsin benim sevgilim de bana söyledi diyete başladım 2 aydır yemiyorum 10 kilo vermem lazım yoksa bana vermiyor :D mecbur kilo verecem
10 Yorumla
1 yılNerde nasıl söylediğine bağlı :d
23 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğim şeyi yerken derse alıp başına geçiririm dhdhd
- 1 yıl
Boğazında kalsın der gibi😅
- 1 yıl
Ahahsjshs aynen
1 yılBence elestiri olarak değil ama tavsiye olarak uygun bir dille soylenmesi kabalik degildir
00 Yorumla
1 yılYok acı gerçek bacakları açar ay dersin sonra yapamaz git kilo ver dersin
00 Yorumla
1 yılhic bir insana kilo almissin denilmez bence hele ki sevgilisine hic soylememeli insan hangi cinsiyet oldugu fark etmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılNazikçe söylemek sevgiliye cesaret verir.
12 Yorumla- 1 yıl
👍🏻🌹🎈
- 1 yıl
♥️🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğildir. Ama bazıları için yemek yemek görünüşten önemlidir
20 Yorumla
1 yılSanane fakir derim param var yiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Sanane fakir güzel güzel kaba birine bu denir zaten😂😂
- 1 yıl
Ayn yani can boğazdan gelir zaten
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği