Merhaba,
Ben yaklaşık 1 sene önce yerde süpürge yaptım. Sonra bir anda belim kilitlendi.
Kaç kez doktora (fizik tedavi, ortopedi, dahiliye, acil servis) gittim ama çözüm yok. En son fıtık dediler.(biri büyük birkaç tane küçük)
Fizyoterapist e 2 .5 aydır özel seansa gidiyorm. Skolyoz + kas güçsüzlüğü var dedi. Ama ağrıların normal değil.20 gündür her gün 8- 9 saat sürmez diyor. ne olduğunu kendiside çözemedi. 7 senedir kabızlık problemim var. bağırsaklarımda normalden sertmiş. Geçenlerde bi yerde corana aşısı sonrası aynı sorunları yaşadığını söyleyen biri vardı. Ve çözüm bulamamış. Aynı dertten muzdarip olan ve çözüm bulan var mı arkadaşlar. Çok zorlanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaw bu korona aşılarıı milledi mahvetti bee birsürü bişe çıktıı benimnde belim ve dizim ağrıyor ve birde aşırı libido yükselişi meydana getirdi ben de
Spor yap bol bol barfix mekik sınav çekk omurlarıngüçlendirr tek çare sporr
ben hacamat cok ıyı dıye duydum ayyy ya bu corona asısından herkes muzdarip neden boyle
Fıtık var mı normalde
Fıtık var ama o bu kadar ağrı yapmaz diyor doktorum
Tam olarak ağrıyı tarif edebilir misin
Çok geçmiş olsun
Plates yap
Giittim evet ama belim kilitlendi devam edemedim. Beli zorluyor pilates
Biraz ilaçlar ile ağrılarını dindir önce
Bence spor yap
Rabbim şifa versin
Çok ağzıma tüküreyim
Doktora git bakalım ne diyor
O kadar çok gittim ki çözüm bulan yok. Beyin sinir cerrahisi, ortopedi ve dahiliye doktoruna gittim . Fizik tedavi al dediler.2 aydır tedavi alıyorm ama işe yaramıyor.
Fıtığın ne düzeyde önemli olan bu da değil mi? Bel düzleşmesi var mı belki kaslar çalışmadığından dondu, bunlar da düşünülmeli.
@thyrozz sadece bel fıtığıymış. ama belin doğustan kuvvetsiz o yüzden sen çok daha hassassın dedi