Kahvaltı yaptim 1de 1 dilim tam bugday ekmeği ve yarım simit bi de normal kahvaltiliklar
Bi de cips yedim gün içinde he bu de sabah kahve içtim.
Yeme bozuklugum var ve iyileşmeye çalışıyorum ama beynim sürekli çok yedin çok yedin diyor kendi kendine hareketsiz bi yasamim var
Sizce çok mu? Bi de 8 9 gibi akşam yemeği yerim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu mu cok yemis halin
Yeme bozujlugum var ve korkuyorum bu normal yemiş halim ama beynim vana oyun oynuyo ve çok yemişim gibi hissediyorum... beni rahatlat lütfen normaldiyerek 😔
Ya ben sana soyle soylim ben normal bi gunde sabah guzel bi kahvalti yaparim 1 2 dilim ekmek öglen olmadan yerim ustune kahve vs icerim akşamda fena yerim bide gece bir seyler yerim sen dusun jdjd
Ekmeği kes tamamen
Sürekliliği olmaz
Yapan yapıyor bak ben
Ben ekmeği seviyorum ama
Ekmek senin bünyeni sevmiyor
Ne yiyosunuz siz
Her şey kalori meselesi, ekmek maks 80 kalori 1 dilim 1 dilim yemek 100kalori desen
Of kalori hesaplamaya kalinca aç kaliriz ben cok kilo aldim benimde karından vermem lazim nasil olcak bilmiyorim ama yemek yemek aşığım ben ya
@Tatliprenses_hchdh sen bana sor sen mi ben mi aşığım ama zar zor verdim bu işin benim için tek yolu aç kalmak maalesef ya da çok hareket etmek. Ya hareketini arttiracaksin ya da yemeden kisacaksin ama hareketini arttirirsan büyük ihtimalle iştahın da açılacak yine de kontrol edip normal yiyeceksin
Şahsen ben kilo verirken cips de yedim çikolata da yedim hatta günde 3 4 bardak nescafe 3 u1 arada ictim ama az yedim yani bi günde 1 paket biskuvi ile ya da 1 paket cips ile duruyordum böylece gözüm doymuş oluyodu
Hiç de hareket etmedim kilo verirken
Ya spor cok onemli benim amacim kilo vermek degil aslinda karnımdan baya aldım onu dümduz yapmam lazim o yuzden bnim spor yapmam laizm o yuzden diyette yapmak lazim aslinda her seyden diyceksim ama az mesela canın cikolota cekiyosa 2 tane yiceksin butun pakedi degil bence boyle olur😅
@Tatliprenses_hchdh işte ben öyle bi insan değilim maalesef ya hiç ya da hep diye bir şey bende eğer o çikolatayı yiyecekler 2 tane yiyip bırakamam 2 tane yerine hiç yememeyi tercih ederim 🥲 Kısacası normalde yediğinden daha az yiyip verebilirsin anca ben kilo alınca her yerimden alıyorum:')) hızlı kilo alıp hizli veriyorum maalesef, eğer yeme bozukluğun oluşsun istemiyorsan her şeyden ye acikinca ye ve doydugunda bırak