Mesela bir diyetisyene gittiğim de sana ayda 6 kilo verdiririm dedi helal olsun verdirdi de ama kimisi de sağlıklı değil ayağına verdirmiyor daha fazla para koparmak için hatta internetten bi diyetisyen 10 kiloyu 2 3 yılda falan verirsin dedi😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ayda vereceğim kilo total kilon ve ulaşman gereken kilon ile orantılı. Mesela 150 kilo birisinin aylık vermesi gereken kilo miktarı ile 70 kilo birisinin aynı değil.150 kilo olan ayda 8-10 kilo da verebilir 70 kilo olan 3-4 te kilon ilk etapta ne kadar fazla ise başlangıçta o kadar hızlı verirsin sonra vücut beklemeye alır bir süre kendini
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Diyetti diyetisyendi hep hayatım bunlarla geçti, hepsi fasa fiso çıktı. Kendi kendime 40 kilo verdim ama show tvye haber kozu olamadığım için kimse inanmıyor tek başıma verdiğime😂😂😂1 sene içerisinde yaptığım şey şuydu
Sabah normal kahvaltı yumurta peynir zeytin ve yeşillik gibi
Ara öğünde 1 avuç kuru yemiş
Öğle salata çorba et türü veya haşlanmış sebze yemeği
Ara öğünde yarım porsiyon meyve ve 1 kase yoğurt
Akşam (en geç 6da yemiş oluyordum) salata 1 kase çorba 3yemek kaşığı sadece ama sadece bulgur pilavı ve 1 tabak az yağlı tuzlu yemek
Bu programa uydun mu 1 haftaya alışırsın hiç bırakma 2 saat yürü 1.5 2 litre su iç. Boşu boşuna birinin aylık maaşını ödeme😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
günde 2 öğün yemek ye şekeri bırak mis gibi zayıflarsın bırak diyeti miyeti :D
00 Yorumla10 kilo 2 ayda verilir abartmasınlar
11 Yorumla- Soran1 yıl
Aynn
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kaç kilosun da😂
04 Yorumla- Soran1 yıl