Sağlık Karnımda şişkinlik var, ne yapsam geçer? yildiz_makyajdolabi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Karın bölgem de şişkinlik var. Ne yapsam karnım incelir ve sıkı olur? Güncellemeler+1 yıl Sadece alt karnım da şişkinlik var. Ne yapsam geçmiyor, nasıl spor yapsam geçer Karnımda şişkinlik var, ne yapsam geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Sıcak bir şeyler iç bence iyi gelebilir. birde bol su iç veya spor yap hafif 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Allah kolaylık versin ben de uyku hapı yüzünden kilo aldım senden fazla göbeğim var ama şişman değilim. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı. Sıvı ve bol b*Ok yapan lifli şeyler yiyeceksin sonrasını biliyon mıçmaya gideceksin 0 0 Yorumla
Furkanbey4335 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence gerek yok ama yinede sen bilirsin böyle de hoş duruyorsun 0 0 Yorumla
Basak2023 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bol sıvı ve bol yürüyüş alkol çok nu içiyon 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. iyicene bi sıç birşeyin kalmaz 0 6 Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Ahahaah haykırdım sjsjs Yorumla u tenedos +1 yıl @Gamzee_4 haykır seninde içinde kalmasın şişkinlik yapıyo bak Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Aaa çok ayıp bak beni karıştırma sjsjs Yorumla u tenedos +1 yıl @Gamzee_4 kikirderken bir şey yok sonra karıştırma ok Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Bu ne terslik be Yorumla u tenedos +1 yıl @Gamzee_4 sorry Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sıcak bir şeyler iç bence iyi gelebilir. birde bol su iç veya spor yap hafif
Allah kolaylık versin ben de uyku hapı yüzünden kilo aldım senden fazla göbeğim var ama şişman değilim.
Sıvı ve bol b*Ok yapan lifli şeyler yiyeceksin sonrasını biliyon mıçmaya gideceksin
Bence gerek yok ama yinede sen bilirsin böyle de hoş duruyorsun
Bol sıvı ve bol yürüyüş alkol çok nu içiyon
iyicene bi sıç birşeyin kalmaz
Ahahaah haykırdım sjsjs
@Gamzee_4 haykır seninde içinde kalmasın şişkinlik yapıyo bak
Aaa çok ayıp bak beni karıştırma sjsjs
@Gamzee_4 kikirderken bir şey yok sonra karıştırma ok
Bu ne terslik be
@Gamzee_4 sorry
Spor su ve sağlıklı beslenme
vajinanda şişmiş
Mekik çek