Ben 165 88 kiloyum 3 haftadır ekmeksiz şekersiz abur cubursuz ve azar azar yiyorum akşam 7 den sonra besleniyorm
her gün 15 bin adım akşam 7 den sonra yemek yemiyorum. ve 1 haftadır spora başladım halen 88 sizce sorun nedir bırakcam bu gidişle :(
Ben 165 88 kiloyum 3 haftadır ekmeksiz şekersiz abur cubursuz ve azar azar yiyorum akşam 7 den sonra besleniyorm
her gün 15 bin adım akşam 7 den sonra yemek yemiyorum. ve 1 haftadır spora başladım halen 88 sizce sorun nedir bırakcam bu gidişle :(
Hormonlarla ilgili bir problem olabilir mi? Böyle devam ederse bir doktora görünmek iyi olabilir. Bi de aklıma vücudun su tutma durumu geldi, belki su tüketmiyorsan vücut ödem tutuyordur. Bazen yağ yakıyorsun ama vücut ödem tutabiliyor. Ödem atmak için bazı sıvılar alıp bir süre duruma bakabilirsin.
Dogru bildigin yanlislari yapiyor olabilirsin.
Ama sana tavsiyem ku bence burada gercekten bir anormallik var cunku az beslenme sporla kilo veremiyorsan insulun direnci gibi metabolizmik seyler cikabilir. Omru diyetisyenlerde gecen biri olarak, lutfen ama lutfen bari 1 aylik bir diyetisyene basvurman. Bu motivasyonla lutfen git.😇💙
Bunun sebebi diet yaparken ilk bir kaç hafta vücut kaybettiği besinlerin yerini doldurabilecek için su toplaması yani ödem yapması olabilir. Bu da ilk başlarda kilo almana sebep olur bazen. Ama bir dietisyen olmadığım için kesin de bir şey demek istemiyorum
Cevap
6Cevap
Tartiyi kafaya takmiyacan. Kas yag oranini gosteren tartilardan al buyuk ihtimal yagdan verdin kastan aldin oyizden ayni kilodasin.
Artık diyet ile kilo vermek çok zor, kilo insandan çıkmıyor yakınlarım ameliyat yolu ile çözüme ulaşmaya başladılar.
Oruç usulü beslenme en iyisi, günde 2 öğün.
Azar azar çok öğünle beslenmek metabolizmayı da yorar
Offf gel sarılıp ağlayalım bende yine kilo almışım 😭😭umudum ramazann bakalım
3 yıldır ailem şakayla karışık dalga geçiyorlar bu yaz kendim için başladım ama hevesim kırıldı veremiyorum :(
Canım benim üzülme diyetisyen yardımı al çok faydası oluyor
Merak etme bu geçici bir süreç kiloların takır takır gidecek birazcık sabret sakın pes etme
Az yiyosundur. Uzun aralikli az yiyince vucut kitlik metobolizmasina giriyor, yedigin her seyi depolamaya basliyor
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel
Yağları yakarsın yakında az yemek çok spor devam
Olur öyle ilk başta
belkı etın sıkıdır kastır onlarr
Ödem olmuş olabilir
sadece su iç zayıflarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?