Sağlık & Diyet 2 ay 500 günde destek almadan 40 kg verdim son 10 kg kaldı, en son before after yapacağım, sizce başarı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sarkmayi en aza indirdim çünkü spor ve bol su içerek, çok zor şeyler benim için Destek almamışsın zoru başarmana az kaldı Başarı değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Sert yorum istiyorum artık Güncellemeler2 ay Kimse bana yardım etmedi, ailem bile hakaret etti. Guclu kalmaya çalıştım, çalışıyorum. 500 günde destek almadan 40 kg verdim son 10 kg kaldı, en son before after yapacağım, sizce başarı mı? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% 2 ay Zoru zaten başarmissin tebrık ediyorum hedefine cok az kalmiş 🙌🏼✌🏽 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 77% 2 ay Devam durma bırakırsan eskiye dönme şansın var maalesef kolay gelsin!! 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Bence büyük başarı devam et before/after resmini buraya at teşvik et kilolu insanları :) 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 800 cevap paylaştı. Yani 3-4 ay zamanın kaldı ve yaza hazır olursun. Tebrikler azmin için... 0 0 Yorumla
mohinur94 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 2 ay Tebrikler zoru başarmissin çevremde kilo vereçem diyişteydik yilardir veremeyenler çok güçlü biriymişsin ama dikkat et birakirsan kolay kilo alirsin yine 0 5 Yorumla Soran 2 ay Sarılabilir miyim. Yorumla mohinur94 2 ay Tabiki Yorumla mohinur94 2 ay Ek gida kulaniyonmu canim Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler, hayır. Yorumla mohinur94 2 ay Ek gidada kullanabilirsin kilo almamak için canim Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay 40 kg vermek her babanın harcı değil hele ki sarkık olmadan en aza indirip helal olsun kaç şimdi boy kilo 0 3 Yorumla Soran 2 ay 170 boy 110 kilodan su an 70 e düştüm hedef 60 sadece 10 kg kaldı sence ben güçlü biri miyim hep yalnız kaldım Yorumla Kamasutraaa 2 ay Her baba yiğidin harcı değil 40 vermek helal olsun Yorumla Kamasutraaa 2 ay Yani bundan sonra seni beğenmeyenler yavaş yavaş etrafına gelmeye başlar egzerizlerine dikkat et sen Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 746 cevap paylaştı. Tebrik ederim 0 1 Yorumla Soran 2 ay Sağol abi Yorumla
Borankiko321 Takip Et Xper 3 Yaş: 18 2 ay Başarı değil kıskanıyordur 0 1 Yorumla Borankiko321 2 ay Başarı değil diyen kıskanıyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zoru zaten başarmissin tebrık ediyorum hedefine cok az kalmiş 🙌🏼✌🏽
Devam durma bırakırsan eskiye dönme şansın var maalesef kolay gelsin!!
Bence büyük başarı devam et before/after resmini buraya at teşvik et kilolu insanları :)
Yani 3-4 ay zamanın kaldı ve yaza hazır olursun. Tebrikler azmin için...
Tebrikler zoru başarmissin çevremde kilo vereçem diyişteydik yilardir veremeyenler çok güçlü biriymişsin ama dikkat et birakirsan kolay kilo alirsin yine
Sarılabilir miyim.
Tabiki
Ek gida kulaniyonmu canim
Teşekkürler, hayır.
Ek gidada kullanabilirsin kilo almamak için canim
40 kg vermek her babanın harcı değil hele ki sarkık olmadan en aza indirip helal olsun kaç şimdi boy kilo
170 boy 110 kilodan su an 70 e düştüm hedef 60 sadece 10 kg kaldı sence ben güçlü biri miyim hep yalnız kaldım
Her baba yiğidin harcı değil 40 vermek helal olsun
Yani bundan sonra seni beğenmeyenler yavaş yavaş etrafına gelmeye başlar egzerizlerine dikkat et sen
Büyük bir başarı bence helal olsun
Tebrik ederim
Sağol abi
Biraz daha giderse yok olacaksın tabiki iyi
Başarı değil kıskanıyordur
Başarı değil diyen kıskanıyordur
Helal olsun tebrik ediyorum başarı tabiki
Çok sevindim.
Helal olsun
Başarı tebrikler