Ameliyat olmadan ve destek almadan 10 ayda 20 kg verdim. Sizce başarı mı bu?

Merhaba,
Aslında zaten ameliyat durumları çok da sağlıklı bir şey değil özellikle mide kelepçe ameliyatları olan insanları ya da kilodan dolayı çeşitli operasyonlar geçiren insanlarda, belirli zaman durumlarda psikolojik olarak veya sağlık olarak da çeşitli problemler meydana gelebiliyor aslında insanların yapabileceği şeyleri ameliyat yani ileri düzeyde olmadığı sürece ameliyatı şahsen ben doğru görmüyorum senin de bu konuda tebrik ediyorum yani bir insan yediğini içtiğine diyetine dikkat ettikten sonra düzenli sporunu yaptıktan sonra bence kilo verebilir.
Ama mesela şimdi bazı hastalar vardır fil hastalığına yakalanmıştır veya şunu söyleyeyim şeker direnci yüksektir düşüremiyordur bu konudaki tedavi alması uygun olabilir yani her insanın bünyesine göre ve vücuduna göre değişiklik gösterir herkes de aynı etkiyi göstermez ama seni bu konuda tebrik ediyorum umarım bu düzenini koruyabilirsin.
Muhafız zaten yakında 300 gün olacak kolay değil teşekkürler
Sevindim senin adına demek ki iradene sahip çıkamıyor mücadeleci bir insansın çok güzel 🤗👏
Bu video'yu ve kanaldaki diğer videoları izlemeni öneririm neden'mi? ;
https://www.youtube.com/embed/IVMVlcH2OOQDetox uygulamasına katıldım 1 hafta sürdü. Bel çevrem 3 cm, kilom 3 kg. azaldı ve toksinlerimi atmış olup sağlıklı olarak vücudumu yıpratmadan dengeli kilo verdim.
Yukarda dediğim işlem vücuttan önce zararlı toksinleri attırıyor ve vücudu temizleyip o arada'da kilo verdiriyor. Sonrası kilo verme programı başlıyor. Her ay 100 kişi seçiyorlar ücretsiz ve gurup halinde detox uygulanıyor, sonrası Dr. Serdar bey Detox uygulamasında başarılı olanlardan kilo vermesi gerekenlere kilo verme programına görüşerek davet ediyor kişi isterse kilo verme programına başlıyor. Detaylar video'da mutlaka izle.
Usta bunları boş ver sahadayim hep
Eğer hasta olup verdiysen o kiloları pek faydası yok sana ama spor ile diyetle verdiysen büyük başarı.
Bende zamanın 4 ay da 25 kilo verdiydim.. diyet yapardım o diyeti aşırıya kaçırınca hasta oldum üstüne bana doktor yanlış ilaç verince daha kötü oldum en az 25 kilo verdim öyle
Görüş
17Görüş
İlk başlarda hızlı kilo verir sonrasında yavaşlarsın ama bu seni durdurmasın. Aynen devam :)
Normal bir. durum gayet basarili bundan sonra surdurelebilirlik onemli
Kaptan zaten şu an 300 gün olacak bence bu sürdürülebilir olmak
300 gün Kısa bir süre birçok bu şekilde kilo veren insan daha sonraki zamanda ilk halinden daha fazla kiloya çıkıyor burada önemli bir konu hayat düzenini değiştirmekle alakalı olmalı yani amaç kilo vermek olunca Evet kiloyu veriyorsun amaca ulaşmış oluyorsun ve bir amacın kalmayınca tekrar eski haline dönüyorsun ama amaç Hedef bir yaşam düzeni kurmaksa bir yaşam standardı belirlemekse o standardı belirledikten sonra artık hedefe ihtiyacın kalmıyor Çünkü süreç kendi kendini yönetmeye başlıyor
Tamam amca.
Amca değil dayı... devlet tescilli. dayı
Tebrik ederim gerçekten harika ilerlemişsin, darısı bana. Kilo vermenin ne kadar zor olduğunu ve şekerle insülin direnci ile mücadele ne demek iyi bilirim.
bravo. Devam. İyi gidiyosun.
Bu gaz veren kelimelerden sonra artık destek almadım demezsin :)
Başarılısınız devamını getirmeniz dileğiyle ve hastalığınız için geçmiş olsun
Teşekkürler yavrum
Yani başarı denir tabiki ama 35 kilo verebilirdin kilon kaçtı?
Helal olsun sana 👍
Bende ameliyat oldum 3 ay oldu 20 kilo verdim ama tavsiye etmiyorum keşke önceden verseydim diyorum
Tabikide başarı hem kiloyu ağır ağır vermen hızlı almana sebep olmaz böyle devam
az vermişsin teyzem 1 senede 80 kilo vermişti
Olabilir belki teyzen her gün sevişerek süreci hizlandirmistir
sevişmekle ne alakası var terbiyesiz ! bu kadar kudurma az zayıfladın diye
Yavrum daha fazla kalori açığı cikarmistir diye soyledim bebeğim
alakası yok herşeyi fesatlığa vurmayın
Tebrik ederim. Sen daha güzel günler göreceksin. Az kilo vermen daha iyi. Yürekten tebrik ediyorum seni. Hiçbir şekilde amileyat olma. Lütfen olma. Azmin sonu mutluktur. Mutluluk hep seninle olsun
Teşekkürler ablacım
Ricalar
Bence de başarılı
Tebrikler, maşAllah, gerçekten iradelisin, inşAllah sağlıklı ve hayırlı bir yaşamın olur. 🌷
Devam bende dikkat ediyorum artık yediklerimi
10 ayda 20 kg çok iyi bir rakam
Az ve öz sağlıklıyim
Başarı tabi ki
Çok iyisin nasıl verdin?
Güzel kadın, ben 10 ay oldu yani olacak demem o ki günde iki öğün minimal yedim yavrum çok duygusal oldum ve özgüvenim arttı her gün 4 lt su ve 4 bardak yeşilçay içtim ve haftanın 4 günü 2.5 saat yürüdüm acıkınca yeşil elma yedim
Bütün kilolu kızlar kıskanmis.
Çok büyük başarı tebrik ederiz 😊
Büyük başarı, görseydik eski ve yeni halini
Üstad Temmuz gibi bu işi bitirecegim o zaman before after olacak yani yaz aylarinda kolay değil toplamda 40 kg gidecek ve hiçbir destek almadan
60 kiloluk çıtır olacaksın yani😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Host ulan ayi
Niye?
En İyi Görüş