18 yaşında zayıflama hapı kullanmak zararlı midir?

Kendimi aç bırakıyorum birkac gun bazen hafta sonra birden yemeğe abanıyorum verdiğim kiloları geri alıyorum bazen korkup kusturuyorum kendimi ve bunu yaparken hüngür hüngür ağlıyorum. Her saat yemek düşünüyorum çok üzgün hissediyorum keşke normal bir insan olsam. Kilom yok boyumdan düşük ve zayıf sayilabilirin. Beni bu hale insanlar getirdi. Mukemmeliyetciyim, aslında insanların ne düşündüğü bit yerden sonra zerre umrumda değil ama kilo alınca kendimi rahatsız hissediyorum simidi çıkınca basenletim çıkınca kötü hissediyorum. Bunu yazarken bilr ağlıyorum çünkü daha az önce yeme krizim tuttu ve bu sefer kusturmadim kendimi tuttum. Ama nereye kadar böyle gidecek, normal olmak istiyorum kilo düşünmek istemiyorum. Yemin ederim 5 senedir canım çıktı artık özellikle son 6 aydır kalori hesabı yapmaktan bıktım. Ölmeyi bile istiyorum artık bu da dert mi yazıp tavsiye vereceksiniz ama beni anlamaya çalışmadığınız surece hiçbiri ise yaramayacak. Kilo almak istemiyorum ama yemek yemeyi de istiyorum çünkü seviyorum. Tekrar kilo alırsam ki illa alicam yapamam tekrar o motiveyi saglayamam kendimde yaşamak istemiyorum artık yoruyor hayat

18 yaşında zayıflama hapı kullanmak zararlı midir?