Merhaba 6 martta burdur devlet hastanesinde B12 vitamin iğnesi yaptırdım daha önce başka şehirde de yaptırıyordum bir sorun yaşamıyordum ama burdur hastanesinde yaptıktan sonra sanki iğne yapan kız gıcıklığına yapmış gibi davrandı batırdı çok ağrı yaşadım ağrım gittikçe arttı acile gittim burdur hastanesindeki acildeki doktor kadın da kibirli kötü davrandı tersledi beni kibar davranama rağmen. Neyse gün gittikçe bacağımın ağırısı arttı ve en son uyuştu bacağımı şu an hissetmiyorum yürüyemiyorum topuğuma kadar yayılan bir ağrı, yanma sızı var hayatım mahvoldu ya zaten lenf bezi kanseriyim 50 tane hastalığım var 27 yaşındayım bir ayağım kalmıştı ayağımı da kaybettim bundan sonraki hayatımda sinir onarımı olmadığı için sakat kalarak devam edecem nereye kadar yaşayabilirsem?
HEMŞİRE SİNİRLERİME İĞNE YAPTI MAHVETTİ HAYATIMI?
Güncellemeler
+1 yıl
Etrafınızda benim durumumu yaşayan oldu mu tedavi için ne yaptı ameliyatları var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben anlamıyorum hayat neden çok adaletsiz. Bir yandan zenginleri görüyorum reelde bir yandan rastgele mahvolan hayatlar. Sonra gelde inan bi şeylere.
Ben de inanmıyorum artık çünkü bu başıma gelenler ve daha bir sürü şey yaşadım anlatsam senin hiç inancın kalmaz 😓benim kalmadı
Umarım atlatmışsındır kanseri..
Zaten bu yaşıma kadar hayatta yüzüm gülmedi anne babam var da yok, tek isteğim sınava hazırlanmak kazanmak bu kötü hayatın içinde gittim burdura bana yardım eden kadın burdura gönderdi beni memleketime git yardım edecekler dediler kimse de yardım etmedi burdur hastanesindeki o sevimsiz hemşire bacağımı da sakatladı otelde temizlik yapmaya karar verdim anladım sınava hazırlanamayacam ama bacağımı da kaybettim şikayet edecem ama ne fayda bacağım yerine gelecek mi gelmeyecek zar zor bu yaşıma kadar geldim hiç düşünmezdim bir gün başıma bu geleceğini, o öpmeyi yaptırmaya gidişim meğer sonum muş
Hayır tedavi olmayacam ben hep dua ettim öleyim diye zaten dua etmeseydim de yaşadığım kimsesizlik, insanlardan çektiğim ailemden çektiğim başıma gelen şeyler beni öldürecekti bir şekilde. Kimse beni hiç anlamadı bu dünya yaşanılır değil benim hayatım zor durumda kalarak geçti ve şunu gördüm nerdeyse bir tane insanda vicdan kalmamış
Geçmiş olsun doktorlar ne dşyor bu ayağındaki olaya sırf yanlıs yapılan bölgeden dolayı Mi böyle oldu yok mu bir çaresi 🥹
Sinir zedelenmesi var bunun ameliyatları çok pahalı ne kadar erken müdahele edilse o kadar iyi ama tedavi masraflarını bu iğneyi yanlış yapan hemşirenin ödemesi lazım onun için de dava açmam avukat bulmam lazım avukatların hepsi de ücret istiyor tek başıma dava açacam ama o da yıllar sürer ayağım sakat oynatamıyorum şu an
Hemşireyi bul adı ne hemşirenin
Söyle ki ona bu ayağı sen yaptın sen katlanacaksın tedavilere bir an önce başla iş ilerledikçe senin için kötü olacak tazminat davası da açacağım ama ayağıma iyileşirse senim icin iyi olacak de şimdiden başlasınlar tedavini
Ben ıspaetwdw oluyorum bana serum takılıyor ama yol masrafları cok artınca bir Burdur bir Isparta ya gidiyorum sıra İle 22 sinde Burdurda takılacak serum
Çok kötüyüm sakat kaldım bu yaşta ben ne yapacam, allahım Bi B12 vitamin iğnesi yaptım ya ne suçum vardı ne yaptım ben ya😪niye bu cani hemşire bana denk geldi ayağımı sakat bıraktı Allah onun belasını versin adını bilmiyorum onun ya
Bence burdurda iğne yaptırma iki küçük hemşire idi bu iğne yapan kısımda, 6 martta gitmiştim ben dikkat et aynı kişiler denk gelmesin sana
Isparta da seruma takıyorlar 15 dakikada bir arttırıyorlar Burdurda kendim arttırıyorum takip etmiyorlar benşm sorumu bilmiyorlar eskiden vurmazlardı Burdurda 1 yildir başladılar benim serumu yapmaya 3 saat sürüyor ilk ettimr 5 saat sürmüştü serum bitmedi Burdurda 😂. Saat sürmüş serum bitene kadar ama artık kafama göre fazla yğksleştylrum 2.6-3 bazen 3.5 saatte bitiriyorum
Davacı olmayacakmısın Yanı bu kadar basıt mı?
Raporu bekliyorum şikayet etmek için şimdilik cimere ettim ama mahkemeler kanıt istiyor ya raporu bekliyor
Kamera kayıtlarının sılınmemesı ıcın avukat tedbır almalı hastane kayıt ıslemlerını vs e nabuzdan kontrol et
E nabızdan gözükmüyor evet hastane kayıtları silebilir hemen istemek lazım bu kayıtları iğne e nabızda gözükmez ama gittiğim saat belli imza attım iğne olduktan sonra
Cok üzüldüm 😔 igne sinire gelmiş hastaneye dava açın
Evet sinire yaptı mahvetti ya zaten kimsesizim kalacak yerim bile yok anne babam var da yok yani bu hayatta yaşamadığım acı kalmadı en son Bi bacağım kalmıştı temizlik yapıp kendime bakacaktım ama bacağım da gitti şimdi tazminat açacam ama bana ne verilirse verilsin bacağımın yerine gelmez ki 😪
Evet geri gelmeyecek deme vardır bir çaresi araştırmalar yapın 🥹
@burhandeja15 yok geri dönülmez kendime boş umut vermek daha kötü
Çok geçmiş olsun ne diyetim kaderde Buda varmış Burdurda ne yapıyon sen kim var burada neden gelmiştim memleketin burası depil sanırım
İğne sinire gelmiş olabilir şikayet et herkes cezasını çekmeli
Şikayet et