HEMŞİRE İĞNEMİ YANLIŞ YAPTI BACAĞIM SAKAT KALDI?

Merhaba, Ben B12 vitamin iğnesi yaptırdım bacağım çok ağrıdı ertesi gün ağrısı arttı giderek arttı ve 3. günde uyumaya başladı hissetmemeye başladım ve bacağım tamamen uyuştu. Ayak tabanıma kadar ağrı yanma batma hissi var. Bacağım bu yaşımda hemşire yanlış yere iğne yaptı diye sakat kaldı. Doktora gittim emg nisana verdiler sinir hasarı tespiti için. Bu arada ilaç yüzünden diyecek olan varsa şimdiden söyliyim hayır hep B12 vitamin iğnesi yaptırıyordum Bi şey olmuyordu ama burdur gibi küçük bir şehirde yapınca hastanesinde iğne bilen hemşire yok herhalde hemşire kız artık bilerek mi yaptı bilmiyorum nasıl olsa devlet adil değil hemşireye ceza vermez diye düşünüp buna güvenerek bana gıcık olduğu için iğneyi bilerek yanlış yapmış olabilir çünkü iğneyi yapmadan evvel dikkatli yapar mısınız diye rica ettim hemşire cadı kız da yanındaki diğer kıza alaycı şekilde bakıp o sinsi hafif gülümsedi. Bir çok ayağı iğne nedeniyle sakatlayan var hastaneler iğne nedeniyle oldu diye rapor verseler de adli tıp hep tersini söylemiş, ayağı sakatlayan herkesin hikayesine baktım hep adli tıp yani devletin kurumu davacı kişiye para vermesin diye iğne doğrı yapıldı ilaçtan dolayı olmuş diye rapor yazıyor. Ben şimdi dava etsem adli tıbbın vereceği cevap belli tazminat vermemek için devletin cebinden tek kuruş çıkmasın bir insan sakat kalsa bile hiçbir bedel ödememek için adli tıp hazır zaten sahte bilgi içeren rapor hazırlamaya. E ben şimdi o burdur devlet hastanesindeki cani hemşireyi kime şikayet edecem devlet de yoksa?

HEMŞİRE İĞNEMİ YANLIŞ YAPTI BACAĞIM SAKAT KALDI?