NİŞANIMA İKİ HAFTA KALA her şey TAMAMKEN SÖZÜ ATTIK?

Annesi sevgililigimizden beri ayırmaya çalıştı söz için bile oğluna altın almazsan gitmeyiz baskısı yapıp işleri yokuşa sürdü babası ceketine kadar oğluna aldırmaya çalıştı bir şekilde geldiler isteme oldu ertesi gün daha annesi devamlı bizi sildin oğlum unuttun hep orada mi olacaksın demeye başladı hâlâ para istiyordu oğlundan sevgililikten bugüne ailesinin sevgisizliginden şikayet eden oğlu bir anda herkes oğlum deyince olsa gerek aileci tavırlar sergilemeye başladı nişani ay sonundan önce yapamayiz diyen ailesi evin küçük kızının uzatmalı sevgilisini zorla bir anda piyasaya sürüp nişan yaptilar nişanima iki hafta kala birde keriz gibi gittim komşularının yanında beni aşağılamalar oğlu odaya girince bana sarilmalar sürekli acitasyon drama ogluda başladı üstüme yürümeye bir altın bile istemeyen zavallı annem dün aradı altın istiyoruz yapamiyorsaniz ertleyelim nişanı dedi annemle birde annesi ters ters konuştu öyle kapattık telefonu benim kartımda biraz borcu var şimdi sadece o kaldı bir de imam nikahı kaldı dilerim ki benden önce köpek yerine konan haline tez zamanda dönsün babam duyarsa beni evden kovar demeye başladı zaten ilk dakkadan da bugün annesi annemi arayıp imam nikahını ses kaydı ile bozsunlar anlasamiyolar belli zaten başından bitsin falan baya rahatlamisti benim sozlum de ben bilmiyordum anneme arama demiştim sen istiyorsun ben istemedim bitmesini dedim arama beni bilmiyorum psikolojimle oynadılar vallahi bu kısa zamanda şimdi ne olacak acaba beynim durdu tecrübesi olan var mı?

NİŞANIMA İKİ HAFTA KALA her şey TAMAMKEN SÖZÜ ATTIK?