rabia nın yeri ayrı bozkurt un yeri ayrı rabia çıktığında bozkurt işareti unutulmadı unutulmazda aranızda bazıları bozkurt işaretini MHP işareti zannediyo bazılarıda rabia yı AKP işareti sanıyo hepinize sorucam bozkurt işaretinin anlamı belli türklük simgesi rabia nın anlamını bir araştırsanıza bazıları şu an AKP ile MHP nin bir arada olmasını kıskanıyo olabilir içinizde kalsın sürekli millete gaz vermeye çalışmayın ben 7/24 ülkücü ocaklarındayım ve has AKP liyim bizim burda o konuları açanlara düşman gözüyle bakılıyo az bir düşünün
Tabii ki Bozkurt işareti mükemmel. Rabia da neymiş? Bize zorla benimsetilmeye çalışılan şeylerden biri. Güzelim bozkurt varken. bir kızınbaşına geldi diye rabia rabia rabia eee mazlumları ifade ediyo da napalım? Halkı öyle selamlamak ne saçmalığa bak.
Çünkü Islam, Türklükten önce gelir. Çünkü inancımız, kavimciliği yasaklar. Hiç bir ırkın diğer ırkın üzerinde üstünlüğü yoktur der Peygamber efendimiz.
Milliyetçilik ideolojisi Islamı yıkmak için üretilmiştir.
Hayır. Geçmiş geçmiştedir. Ben laik bir devlet istemiyorum. Eskiden batı bize özenirdi. Bizden korkardı zira en güçlü devlet bizdik. Şimdi bizler hem toplumda hem devletimiz, batıya özeniyoruz. Oysa ki Türk milleti gibi yüce bir millet yoktur. Islam gibi kutsal bir din yoktur.
Ben, Islam devleti istiyorum. Islam ile iç içe olan bir Türkiye istiyorum.
Birincisi, Rabia isaretini kullanmam. Bunu bir kere bastan söyleyeyim. Ikincisi, ben kisilere degil, yapilanlara bakarim. Ortadaki olan olaylardan, fikirlerim dogrultusunda hareket ederim. Ayrica, burada siyaset konusmam.
En İyi Cevaplar