AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşamına dikkat ettiğin sürece hiç bir sorun yaşamadan hayatına devam edebilirsin. Bu arada ismin R ile mi basliyor
Hayır ismim Nuran
Teşekkür ederim yorumunuz için
kendini çok yormayacaksın, sinire strese gelmeyeceksin. yüksek katlı yerlere merdivenle değil, asansörle çıkacaksın
Teşekkür ederim sağolun
Çabuk tükenirsin.
Koşmak zarar verebilir
Hangi işlemleri yaptırdın?
Dün ani kalp sıkışmasıyla gittim acile kalp krizini tetikliyor kalbin delik olabilir dedi bugün gittiğimde ise ultrasondan baktı sonra göğüs filmi çektirdim o şekilde söyledi
Hmm.
Çok büyük sorunları olmaz ama kendini yormaman lazım.
Umarım öyle olur teşekkür ederim 🙏🏻
Olur her şey olur dikkat ediceksin
Teşekkür ederim sağolun
şu an yerinde olmak isterdim yaşamak artık boş geliyor bana
Bana da çok boş geliyor ama yine de böyle düşünme ya bi sebep bi umut olursa yaşamak güzel
Umutmu bıraktı hayat bende hayır
Kaç defa bissürü ilacı karıştırıp içtim v0cüdum tank gibi bir şey olmadı bana
Sigara dersen günde 2 pakete dogru çıkıyor vücüt bana ısın demiyor
Çok haklısın aynı durumu yaşıyorum anlıyorum seni geleceği düşünemiyorum ne bi yarına uyanmak ne de yaşamak isteyemiyor insan umarım hayat umut edip ona tutunacagımız seyler çıkarır önümüze
Ailesiz büyüdüm bir * ile evlendim terketti yetmezmiş gibi yüzsüzce tazminat istedi o değil onu ailemden öte tutmadım hayatımın en degerli kişisiydi şimdi ise hayatımı mahveden kişi
Sonuç ise antiseprasanlaeın en almasından kullanmak rezil olmak tüm akrabalarıma karşı dünyamın rezil olması sence niye yaşıyorum
Zor yaşadıklarınız hayat böyledir işte olanlara olacaklara hiç şaşırmamalıyız herkes herseyi yapar umarım tez vakitte iyi olursun 🙏🏻
İyi olmak istemiyorum ölmek istiyorum
Nie yasıyorum demeyin inanın güzelliklerin geleceğine inanın
Hatta tek duam o
Bizim gibiler için ölüm kurtuluş oluyor
Gelmez o güzellik sonsuza kadar namussuz şerefsiz değilim
Tek oyum vardı sanki onu aldılar gibi hissediyorum millet bakınca o kadar yerin dibindeyim sanki p. İ. C gibi bakıyorlar bama
Ama bilmiyorlar tek namusum için yaşadım oda gitti işte
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor size dua etmekten başka elimden bisey gelmiyor ama bu şekilde düşünmeye devam etmeyin nolur hersey yoluna girer inanın buna
İnancım yok artık bu dünyaya da insanlara da kendimede keşke ölsem en istediğim şey bu
Rabbim yardımcınız olsun herhangi bi tedavi görmek istediniz mi hiç
Anti deprasanlarla yaşıyorum işte
Ötesi yok
Bu sizi uyuşturmaktan başka hiçbisey yapmaz ilaçlar olmadan yasamayı deneseniz
Evet öyle yaşadıklarım o kadar agırki konuşsanız benle hak verirsiniz kadar haketmedigim şeyler yaşadımki
Anlardınız o kadar anlatamadığım mide bulandırıcı olaylar varki artık ben neyim diye sorguluyorum
Böyle düşünmeyin sınavdan geçiyoruz hepimiz ilaçları bırakmayı deneyin bi umarım iyi olursunuz yapabileceğim bisey varsa yardımcı olmayı isterim
Keşke herkes siz gibi olsa çok teşekkür ederim napabileceksinizki kimse ne yapabilirki
Bu duruma bolan gençliğine oldu
Hayatıma olan oldu sogudum işte hayattan ne geçti eline.. İnsan sayende yaşamak istemiyorum
Umarım bundan sonraki hayatınız güzel geçer 🙏🏻
Yok geçmez umudum kalmadı