Fotoğraftaki yer agrimaya başladı birden bir kaç gundurde iki göğüs kafesimin altı agriyordu simdide bu

Fotoğraftaki yer agrimaya başladı birden bir kaç gundurde iki göğüs kafesimin altı agriyordu simdide bu

Sağ ve sol boşluklarından aldığın soğuklar böbreklerinde üşütme yapar karın ve göğüste ağrı belirtileri baş gösterir. Yine aynı şekilde boşluklarından aldığın soğuk ciğerlerinde viral enfeksiyon yaratır, nefes darlığı göğüs ağrısı gibi belirtiler gösterir. Midende reflü gastrit gibi rahatsızlıklar göğüs kafesi ve kalbin altında ki alt odacıklarda ağrı yapar. Burada teşhis koyulmaz, yarın acile gidip film ve tahlil ver. Bir çok nedene bağlı olabileceği için bir şey diyemiyorum tahlil ve filmden sonra anlaşılır bir sonuç çıkar ortaya zaten. Zorla öksür ve aralıklı şekilde derin nefes al ver öksürmeye zorla kendini, rahatlama olursa haber ver
Haber veririm geçen haftalarda acile gittim sol kol uyuşması göğüs ağrısı sırt ağrısı felan vardı doktor kas ağrısı dedi ekg bile çekmedi
Göğüsün arkasında olan kısımda da yani göğüs arkasında ve ön bokta da ağrı varsa bir an önce kardiyolojiden randevu al. Acile gittiğinde ise ağrım var diye geçiştirme, bir çok hasta bakımından dolayı o an aklına gelmemiş olabilir ekg film. Kendini biraz kasmalısın. Çok ağrım var çok kötüyüm diyerek. Ciğerlerinde ve ya kalbinde oluşan bir sorun ama kalbinden dolayı arka göğüse ağrı vurur. Yarın acile git ve söylediklerimi yap. Zorla öksürme ve derin nefes nasıl hissettirdi
Ağrı akşam geçmişti oksurdum 1 defa ondan sonra devam etti ama bir süre sonra azaldı sabah yine agriyordu kendiliğinden gecti
her göğüs ağrısı kriz değildir. astım gibi akciğer problemin var mı. ikincisi çok kafein tüketiyor musun. üçüncüsü kas spazmı da olabiliyor bazen. efor testiyle gözlemlemek gerek. magnezyum eksikliğide etkili oluyor
Astım ve akciğer problemim yok kafeinde tuketmiyorum 5 ay önce ekg cektirmistim bişey yok demislerdi
Çarpıntı şimdi yok geçen vardı acile gittim ekg ye gerek bile duymadı kas ağrısı dedi nabzimda normal heralde
Şimdi şöyle zaten acile gittiğimde sol kol uyuşması mide ağrısı ve sırt ağrısı vardı doktora ağrıyan bölgeleri gösterdim kalp krizi böyle olmaz dedi şimdi kolum felan uyusmuyo gogsum agriyor
Kıyamaaamm 💐💐💐 Allah şifalar versin kuzuu tahmin etmesi zor ön loba yakın kısımsa kalp olabilir arka tarafsa omurga başka bişide olabilir doktora gitmeden röntgen çekilmeden teşhis konulamaz😘En yakın zamnda gitmen lazım dikkat et kendineee💚
Teşekkür ederim gidicem💚
Nasıl bir ağrı göğüs ağrısı bazen kalp krizi olarak algılanır. Kalp krizi geçirdiysen çekilen ekg de belli olur zaten. Ama kalp krizi öyle basit bir ağrı değil.
Bilmiyorum ama agriyor
Anjina pektoris senin dediğin bence yani göğüs ağrısı. Bir doktora gitmeni öneririm.
Gidicen
Gidicem demek istemistim
Cevap
10Cevap
Naha Allah canını almasın 10 senelik üyeyim şekil koyup tam bura diyen ilk defa gördüm. Haydar Dümen best of gibi best ofa girer bu. Sağlık memuruyum sakin ol kalp krizi değil ama milyonda bir sinsi bu gibi kalp krizi olabiliyorda. Vaktin varsa bir ara hastaneye uğra ama bir şey çıkmaz.
Ahahaha Allahım ya 😂
Batma şeklindeydeyse kalp değildir ama baskı sol kol ve sırtta ağrı mide agrisi ise direk doktora gorun
Bu aralar midem zaten sorunlu acile gittim birşeyin yok kas ağrısı ekg ye bilegerek yok dedi ilk defa fotoğraftaki yer agriyor
Dahiliyeden randevu aldimda eğer olmezsem pazartesi gidicem
Midedir o mide çok yemissindir baskı yapmistir ya da yanma vardır agri yapar, baska bir sorun da olabilir. Ama tek basina kriz değil
Midem bu aralar sorunlu su an eksime var
tam bura diye çizmen gözlerimi yaşarttı 🥺 bu ne güzel betimleme olayı ya 🥲
😂😂😂😂ayyy
çok sevimlisin 😁
Sag kolunda ve başının arkasında ağrı var mı?
Sol kol uyuşması, sırt ağrısı, gögüs agrisi varsa muhtemelen var. Mümkünse öksür
Bu ne olum ya ahhshah
Benim de 2 gün üst üste batma yanma ağrı olmuştu sol kol ve sol göğüste.
Umarım sadece batmadir
Kahveyi aşırı sıcak içmiştim hızlıca o yüzden oldu benim diye düşünüyorum. Ictikten sonra başlamıştı aylar önce oldu zaten
Önce kalbin var mı bakmak lazım.
Bende kalp var bayağı büyük hemde 😊😊😂
O zaman içine bir gece kondu yapmama izin ver... Evsizim ben..
Reflu vb olmasın?
Umarım
Korkudan geçirirsin sen.
Kurtulursun ölsen de bu yalan dünyada
Ben ölmekten korkuyorum
Usutmus olabilirsin
Umarim
Buraya sorucağına doktora git
Gidemedigim için soruyorum
Hayır ailem götürmüyor
Bende anksiyete var psikiatristimde bu hastalık kaygısı diyor ailemde goturmuyor
Geçen haftalarda götürdüler bişey yok kas ağrısı dedi doktor ekg bile çekmedi annemgilde başka yok bitti dediler psikiatriste gidiyorum o da hastalık kaygısı diyo
bende bu sekil kafada kuruyorum
Prozis, reflü kardeşim
Ay umarım oyledir
prozis? pitozis olacak o kapak sarkması, göğüs kafesi ağrısı ile ne alakası var anlamadım. Reflü midede yanma ve ekşime yapar tek başına ağrı belirtisi vermez
@BenhurDisbudak Pirozis diye arat. Ya da böyle konuşacaksan önce google yaz o düzeltir.
Mide agrisi o,
Umarim
Geçirmiyorsun
EEmin misin
Dükkat et bebegim
Sağol etmeye calisicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?