Hayatımı Alt Üst Eden Kalp Çarpıntılarım?

Merhaba Arkadaşlar kendimden biraz bahsetmek istiyorum izmirliyim 28 yaşında 80 kilo ve 1.75 boyunda bir erkek im güzel hayat hikayelerim çok güzel lakin 3 senedir bana musallat olan kalp çarpıntıları ile uğraşıyorum yaklaşık 7 8 tane doktara gittim EKG, EKO, HOLTER, Ve EPS ye kadar yol izlendi EKG temiz EKO temiz HOLTER de ise erken atımlarımın olduğu söyledikten sonra bana 6 ay süreliğine Beloc 50 mg verdiler ve kulladım lakin çarpıntılarım sürmeye devam ediyordu ve sonra İzmir e bağlı büyük bir hastaneye gittikten sonra en son çağre EPS ye başvuralım dendi ve sağ kasığımdan katarlet dene bir kablo ile kalbimin sinus düğümüne elektrik tarzında birşey verilerek tekik bulmaya çalıştılar ve sonunda AEV yani erken atımlarımın olduğu söylendi ve BELOC kesilerek Bana ISOPTIN 80 mg verildi bu ilaç ı 9 aydır kullanıyorum etkisi güzel lakin bu gün yani 26.07.2016 tarihinde akrabamın sünnet düğünü vardı hafif yemek yedikten sonra dans ettim birşey yoktu sonra hareketli müziklerde oynar iken çarpıntılarım eskisi gibi artmaya başladı ufacık bir hareket ettikten sonra bile olmaya başladı ve oturdum kaldım ve sırf sadece bakmak zorunda kaldım düğünü ve ayrıyetten psikiyatri doktoruna gittim ve epey bir konuştuk bende bulduğu rahatsızlıklar doğrultusunda sende panik bozukluk var diyerek CİTOLES 10 mg verdi onuda kullanıyorum lakin halen oluyor halen oluyor lütfen bana yardımcı olun bu yüzden bu zamana kadar bekar kaldım çok korkuyorum düğünümde bile çarpıntı olacağı için kısacası hayatım alt üst oldu :((((
Hayatımı Alt Üst Eden Kalp Çarpıntılarım?