Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım?

7 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti. Biriktire büyüdük çok şey paylaştık. Beni aylarca başka kızla aldattı. Onunla birlikte oldu, benimle de söz kesti. Hiçbir şekilde belli etmedi. Ta ki öğrendiğim güne kadar... Her şeyi bir çırpıda sildim. Toparladım ayağa kalktım. Hatta yıllardır bana gerçekten değer verip sevdiğini düşündüğüm bir insana şans verdim. şu an hayatımda. İlk defa gerçekten sevildiğimi hissediyorum hissediyorum. Benim için doğru kişi olduğuna inanıyorum. Ama şu an duygusal anlamda hiçbir şey hissetmiyorum. O da bunu biliyor. Ama yinede hayatımda kalıp kalbimi kazanmak için savaşmak istiyor. Dün haber aldım eski sevgilim yaptıklarından çok pişman olmuş. Kendini öldürmeye kalkmış. Hastanede gözlerimde gördüm. Benimle tekrar görüşmek her şeyi yoluna sokmak istiyor. Ne pahasına olursa olsun düzeltmek istiyor. Ve ben hala onu seviyorum. Yaptıklarını asla unutmayacağımı da biliyorum. Bir yandan da onu özlüyorum Kalbim ve aklım arasında sıkışıp kaldım. Çok çaresiz hissediyorum. Buluşup buluşmama konusunda çok kararsızım. İmtihanım sanki...

Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım?