İçimde bir sızı anlamsız. Ne yaşıyorum bilmiyorum bazen. Ya da belki yaşamıyorum. Neredeyim ki ben.. sanirim kendi içimde kayboldum.. yokum...

İçimde bir sızı anlamsız. Ne yaşıyorum bilmiyorum bazen. Ya da belki yaşamıyorum. Neredeyim ki ben.. sanirim kendi içimde kayboldum.. yokum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bağışıklık kazandım artık gülüp geçiyorum kırıldığımda dahi
Sonra tekrar gelip seni kırıyorlar..
Beni kimse kıramaz aşko
Nazlıcan? Kadar zor bir soru yok bu hayatta benim için
Ne gibi?
Çok seviyorum onu ama olmadı
Üzüldüm şu an sizin adınıza. Demek ki hayırlısı buymuş.
Umarım hayırlısıdır yoksa ali cabbar gibi olucam çünkü nişanlanacak yakında
Seni seviyor muydu? Seven insan sevdiğinden vazgeçmez çünkü..
Adını koymadık flörtleşiyorduk ama olucaktı 3 hafta kadar harika günler geçirdik hatta harika bir gecede geçirdik her şey harika geçiyordu ama meğerse unutamadığı bir amcaoğlu varmış o bir anda çıktı geldi ve ona yöneldi ben sadece ona aşık oldum diye gitti
Seni sevmemis. Sevdiğini unutmak için seni yara bandı olarak kullanmış. Üzüldüm senin adına. Bence bunu düşünerek ondan sogumali ve uzaklasmalisin..
Haybeden bi gerçeküstü aşkmış gibi düşünüyorum ama gel de kalbe anlat acabalardan saçlarım beyazladı
Iste. Kendi kendine hep kendini suçluyorsun. Çünkü sevdin ve değer verdin. Ama unutma sen çok değerlisin. O senin sevgini hak etmemiş..
Aynı iş yerinde çalışıyoduk o yeni işe girmişti görür görmez vuruldum :((( olmayınca o çocuk araya girince istifa ettim 10 yıllık tazminatı yaktım. Şimdi acabaları düşünmekten ölüyorum istifa etmesem kalsam mücadele etsem olur muydu diye içim içimi yiyor belki gönlü bana kayrdı beklesem sabretsem olurdu diye düşünmekten yaşlanıcam
Keşke biri için işinizi yakmasaydiniz. Bilmiyorum belki olurdu ama. Şu da bir gercek. Senin için de nasıl o var ise. Onun içinde de ayni şekilde hep o varmış. Ne yaparsan yap bulamazdin. Kalbi hic senin olmazdi. Üzüldüm senin adına. Ama önüne bak. O kız seni sevmemiş. Kırmak için demiyorum. Sadeec yüreğini sogut diye söylüyorum..
Teşekkür ederim kendi derdini bırakıp beni iyi hissettirdiğin içinde ayrı teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. Derdim sanirim baskalarininkini dinleyince hafifliyor..
Cok kirdilar beni. Hak etmedim
Çok iyi anlıyorum. Kırılmayan yok ki inan..
Bide kendi oz ailenden geliyorsa. Kimsem kalmadi. Bu kadar kotu bir insan miyim bana boyle davraniyorlar ben anlamiyorum. Kendi anam babam ya
Seni çok iyi anlıyorum. Benimde kimsem yok ama. Gerekte yok. Olmasında zaten. Sevilmedigin yerde kalma. Önerim. Önüne bak... sil herseyi
Cok kirildim ama yinede annemin bana sarilmasina ihtiyacim var
Bazen o sevgiye inanmak sarilmak istiyorsun ama. Emin ol olmuyor guzelim. Yasin çok genc. Sevgiye hasret kaldigin için çok kirilirsin. İnsanlara çok güvenirsin. O yuzden şimdi kalk ve kendini sev sadece. İnsanlar senden aldıkları kadar seni değerli görüyor. Sevmiyor sarilmiyorlarsa boş ver. Sen kendine yetersin emin ol...
Nasil sevecem kendimi ne yapmam lazim
Once kendine guven. Kendine hedef koy
Özelden yazayim mi ister misin?
Yok yazmayin yine de tesekkurler
Ben ozelden kimse ile konusmuyorum
Tamam canım.. sorun yok. Sadece kendine hedef koy. Ne olmak nasil bir hayatın olsun vs diyw
Tesekkur ederim 🙏
Rica ederim. Sıkma canını her şey düzelir bir şekilde. Kimsenin seni sevmesini bekle.. çünkü kimse senin istediğin gibi sevmeyecek. Kırılırsın.
Hükümet