Arkadaşlar Merhaba,
Antidepresanlar düzenli kullanıldığı zaman, çekingenliği ve bazı davranışsal sorunları düzeltir mi? Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilir mi acaba?
Arkadaşlar Merhaba,
Antidepresanlar düzenli kullanıldığı zaman, çekingenliği ve bazı davranışsal sorunları düzeltir mi? Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilir mi acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düzeltiyor da, sürekli kullandığın için onun da etkisi bir süre sonra azalıyor.
doz arttırırlar
Kafana göre doz arttıramıyorsun
doktor dedi. Belki haftaya doz arttırırız dedi
Hep böyle devam etmiyor. İlaç değişikliği yapılır bu durumlarda. Hastalığın derecesine göre değişir. Tabi doktorunuz öyle demişse kendisi bilir
peki bu ilaçların özgüvenime ve kariyerime etkisi olur mu
Tabii ki oluyor
ne manada? Bir örnek var mesela? Özgüven ve kariyer hakkında
Eksikliğiniz nedeyse onu tamamlıyor. Bende mesela sosyal anksiyete vardı, insan içerisinde yemek bile yiyemiyordum. Toplulukta konuşunca sesim titriyordu vs. Son iki senedir antidepresanlar sayesinde özgüvenim iyi durumda
inşallah iki sene içinde amcam işten çıkmaz ne diyim ki şimdi :(
Geçmiş olsun 🙏🏻
Ne antidepresan meraklısı bir toplum olduk
bana çok gerekiyordu. Her gün yatakta yatan bir insan düşün. Ben öyelydim. İlaç içe içe kendime geldim biraz Allah'a şükür
İlaç almadan yataktan kalkamadn mi
kalktım ama yürümem ve konuşmalarım aşırı derecede yavaşlamıştı
Düzeldin mi
evet bayağı iyi geldi ilaçlar. Ölü gibiydim kendimdeyim şimdi. Ama iş işten geçti. İşte bir ton hata yaptım
Isteksiz soguk biri olursun
isteksiz soğuk derken? Kariyer ve iş hayatına sağladığı yararlar nelerdir?
Geçmiş olsun doktor yazdı ise kullan
eroinman olmada sonra
gerekiyor yapacak bişey yok
gerekmiyor da neyse tartışmıcam. abd de ingiltere de neden gerekmiyor? orada ki insanların psikolojik sorunları olmuyor mu?
yataktan kalkamıyordum çok kötüydüm
seni antidepresan kullandırmaya iten şey neydi
içsel sıkıntı ve aşırı yorgunluk ve çekingen olmam, iş hayatında başarısızlığım buna itti