Yüksek dozda kullananlar var mı
Takinti ve sinir icin kullananlar ozellikle.
Bende kullaniyorum. Ozelden bisey sorucam.
Yüksek dozda kullananlar var mı
Takinti ve sinir icin kullananlar ozellikle.
Bende kullaniyorum. Ozelden bisey sorucam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
75mg selecrta kulandim sadece en ust birsktim 5 ay falan
Kullanma nedenin neydi
Ve memnun kaldinmi
Dusunce sel syler evet
Anladım.
Kullanıyordum sorabilirsin yinede
Kac ay kullandin , ne kullandin ve memnun kaldinmi. Ve sikayetin neydi
Aşırı sinirli bir insanım ofkeme hakim olamadigim için gittim kendime faça yapiyordum kollarıma kardeşimin dudağını patlatiyordum hiç bı şekilde sinirime hakim olamiyordum pişmanlık duyuyordum sonrasında ama iş işten geçiyordu her neyse 5-6 ay kadar kullandım rispardal. + Selectra 50mg kullanıyordum geceleri de uyuyamadigim için uyku ilacı da kullanıyordum ben geceleri sabahlara kadar ağlıyordum birde sonra ilaçlar beni aptallastirdi sQlak oldum resmen sonra bıraktım şu an iyiyim ama sinirlenince gözüm dönüyor yine de
Yazdiklarinin %99 aynisina sahibim. Cok kavga ediyorum. Hep asitli icecekler tuketiyorum. Yemek yiyemiyorum. Benimde gozum dondumu herseyi yapiyom sonra pisman oluyom. Boynumada jilet atmistim allahtan damara gelmedi gebermedim. İlaclarin bir etkisi var mı yokmu bilmiyok ama baska bi caresi yokk. Hapse girmek istemiyom ben.
İlaçlar iyi de çok aptallastiriyor insanı ben o yüzden bıraktım ve ailem üzerime daha çok titriyor enerji içeceği falan icirtmiyolae. kalbim sıkıştığı için kalbi etkiliyomus enerji içecekleri çok hassaslae bu konuda üstüme
Yan etkisi ilaçların sadece uyku yapıyor duygu diye bişey hiseetmiyosun
Aynen oyle duygu yok, mal oluyor insan.
Bende gazli icecek cok iciyorum , zaten cok zayifim.
Öyle iste dikkat et kendine
Sende dikkat et. Eyvallah
Buyur sor.
Ben aileme arkadaslarima sevdigim kiza hep tehdit siddet ve kufur ediyorum. İlac kullanmaya basladim , fulsac, gunde 4 doz iciyorum. Hep insanlar kaciyor benden. Seven , sevmeyen. Kendimi nasi kurtaricam baska yolu yokmu. ilac disinda.
Okb ve sinir hastaligi sikayeti icin gitmistim psikiyatriye
İlaç dozunun yeterli gelmediğini düşünüyorsan doktoruna söyleyebilirsin. Psikoterapi ve farklı psikoeğitimler var gittiğinde bunlarıda sorabilirsin, katılmak istediğini söyle mutlaka.
İlk gittigim zaman psikiyatr ile tartistim. Beni 5 dk dinledi "o zaman ilac yazalim " dedi. Kullandim biraz , kontrole gidince dedimki bana terapi verin "terapi zor ve uzun " dedi. Bende ilaci firlattim masasina. Aradan 3 ay gecti iste simdi kullaniyorum tekrar basladim. özele gidip terapi alsam daha iyi olur bence. Demi. Sen kullandigin zaman memnun kaldinmi
Çok hızlı sonuç beklemişsin sen, psikiyatri doktorun yanlış bir şey söylemememiş, ağır bir vakasın. Kimse sihirli değnekle iyileşmiyor bir anda. En az 6 ay beklemen lazım, ancak sonrasında etkisini gösterir tedavin. Okb ağırdır, hastalığını hafife alma. Çok uzun süreli bir tedavi süreci olur, hem doktor ama özelliklede hasta tarafından emek ve çaba ister. Depresyon hastası fulsac'ı 2'ye bölüp içer 1 günde, sen şu an doktor takibiyle tek günde 4 doz fulsac içiyorsun bu ne demek biliyor musun? Sabırlı olmalısın. Ben anlattıklarında eksik veya yanlış bulamadım. Tek sorun hemen pes etmen. Azimli olmalısın gerçekten bak. Okb hastalarının iyileşmesi seneler alıyor, çok dürüst konuşuyorum.
Ben 2 ay kullandim , gun icinde arasıra cok iyi bir ferahlama geliyordu. Yani memnundum ama sonra biraktim iyilestim diye, birazda ailem birak demisti. Sonra tekrar eski hayatima donunce tekrar basladim sevgilimin zoruyla cunku en cok ona sinirleniyodum. Dunde zaten kotu tartistik. Tehdit falan ettim. Hangi ortama girsem biriyle kavga ediyordum son 1 aydir olmuyor sadece kavga falan . Birde doktor beni dinlerken sırıttı alttan alttan ona da cok ayar oldum ondan biraktim ilaci. Birde ben simdiki doktora bu olaylari anlattim direk 3 dozla basla sonra 4 e cikaricaz dedi. Ama 1 sene boyunca kesin kullanman lazim.5 e bile cikarir bilmiyom.
Depresyon tedavisi bile minimum 6 ay. 2 ayda iyileşme olur mu hiç... Okb hastalarının 5 yıl kullandığı oluyor ilacı. Doktorunun dediklerine sadık kalmamışsın. Umarım ilacı bıraktın diye OKB hastalığın ağırlaşmaz. Fakat psikiyatrik ilaçlarda düzen dışına çıkıp ilacı aniden kesince hastalık derinleşiyor ve ağırlaşıyor, tedavi süreci dahada uzuyor. Bu kötülüğü kendine yapma.
Yaw yedim iste bir b*k , yarinda sinavim var zaten yks. Bu sene mezundum. Yemedigim b*k kalmadi. Hapse giricektim ondan zor kurtuldum allahtan.
Dediginiz gibi agirlasti iyice. Ben iyilestim sandim ama bi baktim yine eskisi gibiyim
Doktorun sözünden çıkma ve bu ilaç kesme olayını psikiyatriye gittiğinde anlat. Anlat diyorum çünkü ona göre sana yeniden bir tedavi düzenleyecek, durumun ağırlaştığı için daha farklı bir tedavi uygular. Beklemek yanlış günler aleyhine gidiyor bir an önce psikiyatriden randevu alıp gitmelisin doktora, hastalığın zaten ağırlaşmış, daha da ağırlaşmasın. Sonra düzelmesi bir o kadar zor olur. Özelliklede senin için.
Evet kendim ve cevrem icin yapicam yoksa hapse girerim bu gidisle. Serseriye dondum iyice zaten. Allahtan sigaram alkolum asla yok. Namaz kiliyorum 5 vakit. Bu siniride atlatsam tamamdir.
İyi maşallah sevindim buna çok. Sen istedikten sonra her şey olur buna yürekten inan. Ben sana inanıyorum vakit alır belki ama başaracaksın inşallah.
Amin amin yoksa ben kesin hapse girerim. Cunku babam dedem ve arkadaslarim hep hapse girip ciktilar.
Aman allah korusun. Tedavi olmak istemsen bile çok büyük bir adım. İsteğini kaybetme, pes etme. Olacak inşallah. Herkesten önce sen inan düzelip sağlığına kavuşacağına. Birde, lütfen rica ediyorum etrafındaki kadınlara el kaldırma. Eşyaları kır dök ama bunu yapma. Hiçkimse böyle birşeyi çekmek zorunda değil. Dikkat et, kaybetme etrafındaki insanları. Hastalığı yönetmek zor biliyorum. Ama ya sen hastalığın üstüne gidip onu yok edeceksin. ya da o seni yok edecek. Onun seni yok etmesi demek hapis demek sende farkındasın bunun, önünde örnekte varmış. Gerekirse onlardan uzak dur. Seni bu hale getiren insanlardan yani. Çizgini çek, ama sen iyileş en önemlisi. Etrafındaki kadınları ve sevdiklerini üzme sakın. Ben inanıyorum yapacaksin sen, inşallah iyileşeceksin.
Kadina el kaldirmiyom zaten ama karsimdaki erkek ise o zmn tutamiyom kendimi. Zaten sevdigim kiza vurmam cunku ona aşigim. Sinirlenirim ama vurmam. Eşyalari kirip dokuyom zaten. Evde bardak tabak kalmadi. Aslinda cevreden dolayi boyle olmadimda genetigimde var heralde. Ortaokul ve lisede biraz zorbaliga ugradim. Sonra bambaska birine donustum. Lisede bana zorbalik yapanlar karsimdayken yere dogru bakiyolar.
Benim icin bu kadar yazdiniz sizede tesekkur ederim.