Pataloji icin buyuk sehire yolladılar ama ben gidemem. Oyuzden hpv gent krem önerdi doktor. Bu kremi kullanan var mi nasil sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç yaşındasın da bulaştırdın kendine bunu yazık değil mi gençliğine bi onu la bi bununla sevişe sevişe
Öyle olmadi ki yurtta bulasmis muhtemelen cunku ayagimda da hpv nin farklı bi tipi var
Genital ise sadece cinsel yolla bulaşıyor
Birlikte olmadim ki biriyle
Sadece cinsel yolla değil tuvaletlerden halka açık umumi hamamlardan duşlardanda meydana gelir. Sadece sevişerek olmaz hpv
Abim jinekolog doktor ondan iyi mi bileceksiniz
Evet yırtsın o zaman diplomasını.
Evet sana soracaktı o da
Genital Siğillerin Tedavi YöntemleriHPV enfeksiyonunu vücudunuzdan atacak bir tedavi yoktur. Ancak genital siğiller kremler, kriyoterapi ve elektrokoterizasyon gibi yöntemlerle yok edilebilir.
Enfeksiyonu vücut kendisi atabilir bağışıklığa bağlı ama bazen atamıyor dikkatli olmak lazım
Hpv nin tipini öğrenmek icin buyuksehire git dediler ama gidemem ailemden dolayi. Cikali bir ay oldu simdilik kremlerle gecirsem daha sonra gitsem bir sey olmaz degil mi. Birde eger sigil gecerse nereden anlayacaklar tipini.
burada kişi görüşlerinden daha önemlisi bir uzman hekime görünüp onun vereceği tedaviyi yapmak çok daha akıllıca google bilgileri ile sakın hareket etme hpv yi de ciddiye al sağlıklı olmanı temenni ederim.
Yok gittim iki doktora fakat ikiside bir sey yapmadi krem onerdi hpvgenti bugun. Digeri kan testi idrar falan aldi. Cok ciddi olmadigini soyledi evli olmadigim bakire oldugum icin. Fakat hpvnin tipini ogrenmek istiyorum. Eğer siğili yok edersem nasil yapicajlar o testi
Simdi bazen hpv virüsleri kansere de yol açabilir iyi huylu ya da kötü huylu olduğunu anlamak için doktor kan testi yapar ve genelde dondurma yöntemi ile bir kaç seans içerisinde yok edebilir en sağlam kalıcı yöntem dondurma yöntemi dir ama dikkat etmek gerekir cunku hpv tekrar edebilir
Tamamen kurtulamaz miyim
Vücuttan
Kurtulursun tabiki de doğru tedavi güçlü bağışıklık sistemi olay bu kadar korkma sadece tedavini erteleme koca karı ilaçlarına da bulaşma
Okullar acilinca tedavi olacagim simdi sadece etrafa yayilmamasi icin bu kremi kullanayım mi
Doktorun önermiş zaten tabiki kullan.
Anlarik teşekkür ederim
Anladim
Sağlığına kavuşması temenni ederim geçmiş olsun sağlıcakla kal
Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Lütfen dikkat et kendine
Gecici bir şey degil mi
Çok uzun sürüyor geçmesi ilişkiden mi meydana geldi?
Sizde mi oldunuz. Ne kadarnuzun bi sure
Hayir yurttan bulasti sanirim ayagimda da var
2 yıl gibi bir sürede geçiyor ama iyi bir tedavi şart
İnşallah deneyeceğim