Geni̇tal si̇ği̇l de hpvgent krem kullanan var mi?

aynı sorun ben de vardım bol bol yaktırdım 1 ay gibi sürede tekrar sorunu yaşadım özelinden devlet hastahanesine kadar hepsini denedim sonuc harita gibi oldum. bu arada bilinen tüm saçma sapan şeyleri denedim ama bu iş den kaçış yok deri altında ve kana karışmadığı için maalesef ilaçla falan tedavisi çok mumkun olmamakta, bir arkadaşım internette tesadüfen denk gelmiş hpvgent isiminde bi krem var siğiller için doğal krem olduğundan bahsediliyor neyse denemel için kullandım tahminen 1 hafta da hepsi döküldü ve iz daha önceki yakma tedavisi gibi iz olusumu olmadı şu an 1,5 ay geçti tekrar yok ama belli olmaz gibi geliyor bana kesin sonuç için en az 1 yıl bekleyip görmek lazım işine yararsa bi bakın
Güncellemeler
+1 yıl
aldım kullandım. Fakat hiç bir işe yaramadı asitten bozma birşey. 10 gün oturamadım. derin yara oluştu. kontrol ettim hiç bir onayı belgesi de yok. soruyu sorduğuma bin pişmanın. aldığıma daha da pişmanım. Doktorumda tavsiye etmediydi. para tuzağıymış soruyu soran olarak bu sorumluluğu üstleniyorum. uzak urun gerçe firma bile olmayabilir merdiven altı bir kutuda gönderdiler kremi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba Hesabım kısa sürece önce benden aldın ve neredeyse tüm forum sitelerinde ban yemiş bulunmaktayım yazdığım yorumların alt kısımlarına ve kişisel bilgilerimi değiştirerek hesabıma maalesef çalınarak yazdığım görüşlerimin alt kısımlarına çelişir bilgi ve yorumlar eklenmiş

yorumum altına eklenmiş olan GÜNCELLEME KESİNLİKLE BANA AİT DEĞİLDİR. BUNDAN DOLAYI HESABIMA BİR ÇOK ELEŞTİRİSEL MESAJ ATILMIŞ herkesten özür dileyerek Kullandığım krem etkili ve işe yaradı.
Güncellemeler
+1 yıl
Herhangibi yara olusumu vs olmadı bir kaç ergen yuzunden hesabıma yalan yanlış yorumlar yazılmış insanların maalesef hakaretine maruz kaldım. Amacım siğil sorunu olan kişilerin faydası olabileceğini düşündüğüm bir ürünü araştırmasını istemekti bir çok kişi memnun kalmış. LÜTFEN İLK YORUMUN ALTINDAKİ ALAKASIZ VE SAÇMA SAPAN OLAN YAZIYI KAİDE YE ALMAYIN ve lütfen bu hatadan dolayı artık hakaret içeren mesaj atmayın herkese gecmiş olsun Son olarak ilk yazdığım yorumum dogrudur.
Geni̇tal si̇ği̇l de hpvgent krem kullanan var mi?