Güncellemeler
+1 yıl
HPV den veregen veya kurtulanlar lütfen yorumlarımızı yazalım
Güncellemeler
+1 yıl
Benimde başımdan Hpv illeti geçti. Erkek arkadaşım ve ben birlikte önce Aldara’yı denedik fakat hiç faydasını göremedik. 4 kutu kullandık. En sonunda avrupa’da yaygın olan bir kremi keşfettik. Veregen adlı bu krem bir tüp bitmeden bütün siğillerden kurtulmamızı sağladı. Bu sitede veregenin prospektüsünün Türkçe çevirisi mevcut. Veregen. turkey. com
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elimde hiç kullanılmamışVEREGEN krem mevcut. Almanya’dan alınmıştır. Fişi mevcuttur. İhtiyacı olan varsa aldığım fiyatın altına verebilirim.
Merhaba Almanya'da bu kremi nasıl aldınız reçete olmadan alabilirmiyim
Merhaba ben satın alabilirim
Merhaba satın alabilirim
Hpv den nasıl kurtulduğun hakkında bilgi verebilir misin mesaj yoluyla ben atamıyorum
Geçmiş olsun
Merhaba ben veregreen ile kurtuldum Yurtdışından getirttim bu tecrübemi paylaşmak istedim tüm hastalara acil şifalar🙏
. bu hastalıktan kurtuluş yok diye biliyorum. Teşekkürler benim öyle bir derdim şükürler olsun ki yok
Sadece Türkiyide yok tüm avrupa da tedavi mevcut burada doktorlar insanları bilgilendirmiyor maalesef ve şu an en yaygın ülke Türkiye her 4 kişiden 3 ünde mevcut test yaptırmadan kimse emin olamaz! Herkese sağlıklı günler🙏