Bir sağlikçı olarak sizi uyandırayım ortada sessiz bir salgın var..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kontrolsüz bir cinsel hayatım yok. Önüme gelenle de yatıp kalkan bir tip değilim. Yine de olmak gerekli mi?
Evet gerekli çünkü karsı taraf sizin kadar kontrollu mu veya sizin kadar sadık mı bilrmezsiniz
Google'layıp detaylarını bulabilirim ama genel farkındalık için bi "bence" yazmanız güzel olur.
Hayır olmadım ama tuvaletlerden bile geçebileceğini ve olmamız gerektiğini duydum
Cidden bir çok şeyden bulaşabilir diyorlar ee asi olunca ne olucak
kanser yapan türlere karşı korunacaksıniz
Aşılara hiç güvenim yok oda artık kaç yılda bir yapın derlerse
kanser yapan türlerine karsı bagisiklik gelistireceksiniz
hayır olsam da etki etmez çünkü hpv ile zaten enfekteyim.
Nasıl öğrendin geçmiş olsun
@BayKastamonu teşekkürler. semptomu olan bir şey zaten o şekilde anladım.
Şu an tedavi görüyor musun? Kullandığın ilaç falan
@BayKastamonu hayır tedavi görmüyorum doktora da gitmedim. hpv nin bir ilacı tedavisi falan yok siğil çıkınca yaktırıyorlar ama ben gerek duymuyorum kendiliğinden geçiyor siğiller.
Anladım. Beslenme önemli. İlaçlara aşıya ben de inanmıyorum. Her hastalıkta tabi. Evli misin peki
@BayKastamonu ilacı tedavisi yok zaten aşısı var ama. evli değilim hayır
Ben o aşıya da inanmıyorum. Anladım. Geçmiş olsun tekrardan. Hayat devam ediyor morali yüksek tutmak lazım
@BayKastamonu ciddi bir hastalık değil önemsemiyorum hpvyi. tabii bazı türleri kanser yapıyor. hiv testi verdim onun sonucunu bekliyorum şimdilik sadece. teşekkürler
En doğrusunu yapıyorsun. Takılı kalmaya gerek yok
Aşı olmadım ama bu ara fazla duymaya başladım olmamız lazım galiba
Dünyanın her yerinde bedava olan aşı ülkemizde parayla durumu olmayanlar nasıl yapsın.
Hayır olmadım. Olmak isterim ama aşı çok pahalı
Merhaba, bu konu hakkında sana bişeyler sorabilirmiyim?
Bu virüs kesinlikle sadece cinsel ilişki ilemi bulaşıyor? Aldatma olmayınca 8 buçuk sene önceki 1 şüpheli ilişkiden yıllar sonra şimdiki eşte çıkma imkanı var mı?
Yani eşimle evlenmeden 10 ay önce başkasıyla ilişkim oldu evlenince asla iki tarafta da aldatma yok şu an eşim hpv pozitif. Internette klozetten tokalaşma ile, havuz deniz hamam kapı kolundan bulaşabiliyor diyor.
cok az oranla agda yapilan yerlerddn , vclerden bulasiyor ama genelde cinsel yolla bulasir.. kulucka evresi var 6 ay kadar ama daha onceden hlv olmus biri bagisikliligini gıclendirip hastaligi bir sure uykuya gecirdiyse aktif olmusta olabilir..
8 buçuk sene sonra ortaya çıkma ihtimali var mı?
HPV tip 16: NEGATİF.
- HPV tip 18: NEGATİF.
- Diğer yüksek riskli HPV tipleri (tip 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66, 68): POZİTİF.
** HPV analiz sonuçları, sitomorfolojik bulgularla birlikte değerlendirilmelidir. Servikal
kanser ve prekürsörleri ile kanıtlanmış ilişkisi bulunmayan HPV DNA düşük risk
genotipleri (örn. 6,11,42,43,44) bu testin kapsamı dışındadır.
Laboratuvarımızda kayıtlı smear sonucu aşağıdaki gibidir:
Genel Kategorizasyon: (2014 Bethesda Sistemine Göre)
POZİTİF, intraepitelyal lezyon ve malignite açısından.
* Epitelyal hücre anormalliği.
* ASCUS (Önemi belirlenemeyen atipik skuamöz hücreler).
tabi
Bu sonuçlar çok kötümü? 1 saat sonra doktor bilgi verecek zatende onun haberi yok bende e nabızdan gördüm günlerdir internette youtube da araştırma yapıyorum benden değilde dış temasla başkasından bulaştığını umuyorum. Nargileyi tek ağızlık ile bikaç kişi yani akrabaları ile içtiler ondan bulaşma olur mu?
Birde 6-24 ay içinde vücuttan atılma imkanı da varmış ya, benden bulaşma olsaydı 8 buçuk senedir belli olmazmıydı. Bi yerde de erkekte siğil yoksa bulaşma olmaz diyor ikimizde de asla siğil olmadı
Erkekler açısından konuşacak olursak, bir erkeğin HPV taşıyıcısı olması eşittir bulaştırıcı olduğu anlamına gelmez. Sadece o erkekte genital siğil var ise karşı tarafa bulaştırır. Eğer siğil yoksa, HPV virüsü taşısa da bulaşma durumu söz konusu olmaz.
Buna ne dersin?
Sessizmi ya artuk millet alıltı salgına ama zaten herkes hasta sğmüklü öksürğklü
Sen vurabilir misin
Ben aşı olmadım olmam salgın beni etkilemez
Olmadım ama düşünüyorum
Olmuştum ama bi kaç sene önceydi
Olmamı gerektirecek ortamlarda bulunmuyorum
Yok olmadım olmak mi gerekiyor
Hpv aşısı nedir, ne işe yarar enter
Tek eşliyim olmalı mıyım..
olmalısın cünkü wclerden bile geciyor
Belirtisi ne peki
minik kabartilar malum bölgede
Oldum ikinci dozunu olcam bu ay