Bana hiç güven vermiyor bu aşı işi nedense olmak istiyorum ama çekiniyorum biontech mirna aşısı sinovacta belirsiz çinden türk aşısını mı beklesem sizce?
Biontech
Sinovac
Türkovac
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hem başkasının sağlığını riske atmamak hemde kendi sağlığımı korumak için aşı olucam. Herkes toplum sağlığını korumak için de aşı olmalı.
bir ene şık daha ekle oulmacçakkk diye 😂
Neden olmuyorsun
niye olayım
Korunmak için
Niye korunayım bağışıklığımı bozayım ki corona olmadım küçükken doğru dürüst grip bile olmazdım aşı olduktan 1 hafta sonra ertesi sabahı ölenler var hiç mi böyle haber duymadınız ve her şeyden önce için de neler olduğu da önemli biri ölen virüsün bağışıklığı bilmem neyi diyor ben böyle bir pisliği kanıma niye karıştırayım benim bedenim değerli benim için yapanlara da saygı duyuyorum ama ben böyle olmasını istiyorum kendim için
Ölenlerin çoğun da ters tepme olayı da olmuş bu ara da zaten öncelik neden corona olanlara değil de olmayanlara tanınıyor onu bir araştırın bence olmadan.
Nerden biliyorsun kanıt var mı söylenti mi
Kanıt söylenti falan benim umrum da değil ne olduğ belli olmayan saçma sapan bir şey için aşı olmam aç YouTube izle uzmanlar bilim adamları olmayın diye bağırıyor bu arada haber dahi izlemem çok nadir yurt dışında bir çok akrabam olmadı çevreleri de olmuyorlar bazısı kısırlaştırıyor diyor ki doğru bu bir oyun bir nesli yok etmek bir sürü insan öldü yaşlı orta yaşlı genç insanlar da öldü aşı ikinci evre
Uzmanlar bilim adamları olmayın mı diyormuş? Herhangi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı olmayın demiyor yalnız. Sen doğru düzgün araştır ilk. Yanlış bilgiler de verme insanlara.
www.aa.com.tr/.../2262592 @ismimdensananee2 harvardlı profesörden daha çok şey biliyorsun galiba helal olsun tıp uzmanlığını nerde yaptın pekii
O kadar cahilsin ki acaba annen kaç kere Doğum hapı kullandı sende gerçekten şaşkınım bu aptallıgınızı neye borçlusunuz acaba hadi ordan git ol o zaman beyinsiz canım yoruma dahil olma sana fikrini sormadım ben sümük gibi yorumuma yapışmışsın
Cahil olan ben miyim? Yorumun bile buram buram cahillik kokuyor. Konuşmayı öğren ilk. Aptal diyorsun da sen harvardlı profesöre inanmayacak kadar zeki misin kazan da görelim orayı. Okumayı geçtim kazan da utandır hadi beni. Olucam zaten aşımı. Hadsiz hadsiz konuşup ergenlik yapma sizin gibi gerçek cahiller yüzünden bu hastalık bitmiyor. Attığım linki okusaydin orda doktorun sizin gibi aşı karşıtlığı olan insanları dinlemememiz gerektiğini, tıp okuyan uzmanlığını olan kişilerin bu konuda bilgi sahibi olduğunu, senin gibi cahil beyinlerin dediklerini dikkate almamız gerektiğini anlardin zaten. Doktor kendi eşine ve çocuklarına da aşıyı yaptırmis. Uzmanligin olmayan hiçbir bilgi birikimin olmayan konuya yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirme
Şahsen ben olmayacağım
Olsam fena olmaz
Hangisi
Rus aşısı cıkmadan digerlerini vurulsak iyi
Biontech olun